Ahojte darovala mi jedna pani pár kusov oblečenia a sú tam tieto “šaty” sú to šaty alebo košielka? Lebo tá krajka je taká no 😁 môžem v tom v lete na ulicu či skôr pre manžela 🙈
Podľa mňa je to nočná košeľa , ale kto vie keď už sa chodí von aj v pyžame
Nočná košeľa
Podľa mňa je to jednoznačne nočná košeľa 🙂
No na ulicu v ziadnom pripade
... skôr pre manžela 😃👌, na ulici by si vyzerala, že si sa zabudla prezliecť
Spodnicka, kosela
Nočná košeľa,na ulicu by som v tom určite nešla,ale tak to som ja,bežne na ulici vidím puberťáčky len v podprsenkách,takže dnes sa chodí po vonku asi úplne v čomkoľvek..
Nechala by som si to na doma. Ale na poslednych fotkach to vyzera ako bavlna resp nejaka trickovina, tak pokyn to nie je vyslovene nejaky saten nie je to az take pyzamove 🙂
Je to pekná nočná košeľa 👍
možno podvečer v lete...ak budeš mať odvahu.
Podľa mňa je to nočná košeľa, ale keď sa poobzeráš ľudia chodia von už v hocičom, nikto by sa netváril čudne. 😁
Keby si odpárala krátku,tak kľudne šaty. S ňou nočná košeľa
Nočná košeľa
čo ja viem? ja mať tvoju postavu, v pohode by som si to cez leto dala von 😀 na kúpalisko, po meste - do práce ale určite nie.
@rusalinka nechám to ako nočnú košeľu Iked ja také nenosím 🙈 jej ďakujem no práveže mám takú detskú postavu žiadne rici cici vyzerám ako daka puberťácka vychudnutá aspoň podľa okolia hoci už mám svoj vek 😁
Košieľka
Nočná košeľa
ja mam take na spanie
Šaty určite nie. Skôr nočná košeľa alebo možno ako spodnička pod šaty.
Spodnicka
Za mňa je to nočná košeľa.
ja by som ich pokojne nosila aj von, su krasne! a velmi ti pristanu. 💚
asi to bolo myslene ako saty ale ten dizajn moc nevysiel a tak je to niekde medzi kosielkou a satami. Pokial chces nieco sexy na hrane a paci sa ti odvazny styl, kup si ciernu priesvitnu koselu s dlhymi rukavmi a k tomu si daj cierne siroke klasicke nohavice s vysokym pasom a sako. Ked uz to ma byt, tak nech je to poriadne a este to aj dobre vyzera. To co mas na sebe to moc nesplnuje.
@simsalabim ...alebo možno spodnička, ale šaty na von určite nie.
nevyzeráš ako žiadna puberťáčka, ale ako krásna žena s top postavou, o akej mnohé môžeme len snívať 🙂 šaty sú optikou žienky z Bratislavy v pohode aj na von, ale ak sa v nich necítiš dobre, nenúť sa. všetko naj 🙂
Vyzerá to trochu ako nočná košeľa, ale myslím si, že keby k tomu švihnete nejaký hrubý opasok, možno by to hodilo iný dojem 🙂 prípadne nejakú denimovú košeľu uviazanú v páse, hneď by to bolo iné 🙂 k tomu nejaké členkové čižmy a outfit je vybavený 🙂
@miskahlvc ďakujem 🙈
@nessi01 ďakujem ono je to z reserved inak pekné asi teda košielka nočná jedine tak pre manžela 🙈 ja niesom taký odvážny typ 😃 ale žienky mali ste dobre nápady 👌
Za mna rozhodne plesová róba 👌🤦♀️
Za mna nocna kosela 🤷♀️