Sú tieto topánky vhodné pre 40tničku?

6. jún 2024

Čo poviete, nosili by ste tieto topánky ako 40tnicka? Skúšala som si ich v obuvi,veľmi pohodlné,akurát vedla si ich skúšala aj 70 ročná pani tak teraz neviem...

lenuska9999
6. jún 2024

Ako podľa mňa sú mega škaredé. Ale všetci máme iný vkus. Čo sa páči mne , sa nemusí páčiť tebe a naopak. Ale zasa chcela si názor niekoho iného- tak môj je takýto. Nekúpila by som si ich, lebo ju otrasné

autor
6. jún 2024

@lenuska9999 ďakujem,jasne,chcem počuť pravdu

len_nig
6. jún 2024

Toto vôbec podľa mňa

nikpa
6. jún 2024

Podľa mňa nie sú vhodné pre nikoho 🙈 veľmi nepodarené ale každý nech si sám rozhodne co bude nosiť 🙂 hlavne nech su pohodlné, to je pri topánke najdôležitejšie.

miskaska
6. jún 2024

Sú úplne v poriadku.

kaja0210
6. jún 2024

Nieeee určite nie pre 40 ročnú ženu...

duppka13
6. jún 2024

Mam 40 a nekupila by som si ich, moja 73 rocna mama asi ano

benit
6. jún 2024

@duppka13 toto pre ziadnu zenu🤣🤣

autor
6. jún 2024

Ďakujem baby,na nohe to zas vyzerá inak ale máte pravdu. Aké topánky by ste odporučili tak športovo elegantné? Niečo takéto podobne ale vhodné k môjmu veku keďže ja som fakt akási mimo v mode

tamta
6. jún 2024

Tie su barefoot topanky? Tie su hore takto široké a 'škaredé'.
Tak cenu krásy by asi nevyhrali ale verim tomu, ze mozu byt pohodlné a praktické, takže prečo nie..
A ak mas široke nohy alebo haluxy napr, tak o dôvod viac.. A na názory ostatných by som sa vieš co.. 😎

autor
6. jún 2024

@tamta nie sú barefoot ale áno,je to podobný strih. Chcem niečo také k rifliam,nohaviciam prípadne aj k sukni. A aby boli čierne a kožené. Nech mi to vydrží pár sezón,tak chcem kvalitnejšie niečo.

tilly
6. jún 2024

Mne sa nepáčia, ale asi sú pohodlné. Moja 76 ročná mamina by si to neobula, možno v bielej 🤷‍♀️

kitycat
6. jún 2024

Normalne topanky, taketo teraz frcia. Akurat ja by som si cierne nekupila, tu farbu nemam rada a tiez je to pre dlhe stihle nohy, co ja nemam 😄

Vek uplne jedno

tilly
6. jún 2024

Ja som si teraz kúpila čierne kožené aldo mokasiny, veľmi pohodlné a vyzerajú kvalitne

autor
6. jún 2024

@tilly no toto je z netu, ja som skúšala v červenej a tie boli krajšie, no červenú ja nenosím...

w3ronika77
6. jún 2024

No ja neviem, do 40 mi chyba este, ale podla mna su uplne v pohode, a pokial su pohodlne, nosila by som ich a bolo by mi jedno kto si čo myslí😁 zalezi, co budes mať k nim oblečene

autor
6. jún 2024

@kitycat a aké farby nosis? Ja nosím len čierne a prípadne biele tenisky a biele platenky

mimi852021
6. jún 2024

Ja som si kúpila zelené zimné od tejto značky veľmi podobné. Kúpila si rovnaké ja svokra. Každá máme úplne iný štýl ale sú parádne pohodlné. Ona ich nosí s iným typom oblečenia do staromódne a ja do moderná. Dajú sa aj pekne zladiť. Na dlhé chodenie sú ideálne. Kedysi som nosila len 9cm stekle. Ale pri trojročnom na ihrisku a na prechádzkach sú na nezaplatenie. A na nohe vyzerajú oveľa lepšie. Ja odporúčam.

lienka.7
6. jún 2024

Niektoré, aj mladsie, nosia este oveľa horšie ako toto 🙈Pozri, ak sa tebe páčia, mas ich k čomu výnosit, tak si ich kúp.

autor
6. jún 2024

@w3ronika77 jeej,si milá💗 no ja si chcem vybudovať kapsulovy šatník vrátane topánok,lebo ja fakt sa neviem nejako pekne zladiť a obliekať tak nech to mám jednoduchšie

autor
6. jún 2024

@mimi852021 prosím ta a aké zimné si si kúpila od nich? Nemáš foto náhodou? Tiež budem aj zimné pozerať na jeseň. Ako mne tam prišli všetky také typy,že sama som rozmýšľala,či to nie je pre staré tetky,ale záleží fakt aj čo do oblečiete a aj farba,napr mali ich v horcicovej farbe a tie boli podľa mňa veľmi pekne,akurát že ja to nemám k čomu nosiť také výrazné farby

feb13
6. jún 2024

Podla mna su to uplne normalne poltopanky. Hlavne ze su pohodlne. Najma na sirsie nohy sa obuv velmi tazko kupuje, takze treba nosit take, ktore sedia.

autor
6. jún 2024

@mimi852021 ale ba nohe boli fakt ako papučky.

lonely66
6. jún 2024

sú otrasné a pôsobia fakt neskutočne starecky.

autor
6. jún 2024

Tieto sa mi celkom páčili na leto. Dúfam že tieto sú už modernejšie 🤣🙈 zas nesuri mi to, možno na jeseň budú mať krajsiu kolekciu, chcem na jeseň také topánky,tenisiek nám dosť

mimi852021
6. jún 2024

Presne na tento štýl ale zelene členkové.olivove až. K tomu kozennu cross body kabelku a parádne to vyzera. Už som ich nenašla na nete. A mám ich už zazimovane.🤣 Ale vo výpredaji má vyšli 40 e takže super cena. Ale tie čo chces s ani najviac páčia len čierne. Do inej by som už nešla.

pralinka86
6. jún 2024

Jasne , ze su vhodne pre kazdu vekovu kategoriu.
Neviem ako iní, ale mne je uplne jedno kto ma co obute ci oblecene, oni v tom chodia/su obleceni a teda nevsimam si topánky druhych
Na prvý pohlad vyzerajú pohodlne, ze netlačia prsty, comu sa tvoje nohy poďakujú aj za par rokov, keď nebudeš riešiť haluxy a pod...
Ja by som si ich minimálne skusila a aj kúpila ak by sedeli. Po rokoch mi ide viac o pohodlie ako dizajn. Tieto konkrétne si viem nahodou aj predatavit k roznym stylom oblečenia

autor
6. jún 2024

@mimi852021 no to fakt super cena. Keď som chodila okolo výkladu,mali tam celkom pekne kusy,ale nikdy som nebola dnu🤣🙈 zas ja nie dom nákupná maniacja, väčšinou chodím rifle,tričko,sveter. Tsk počkám do jesene a buď budú nejaké zľavy alebo nová kolekcia

muchotrafka298
6. jún 2024

Stylovo pre mna toto neprichadza do uvahy, ani keby som bola dochodkyna. Ale rozumiem tomu, ze ide o pohodlnost. A ked to dobre zladis s oblecenim, tak to nemusi vyzerat "seniorsky". To si moze dat mlada baba, zena v strednom veku aj 90rocna pani. Toto nie je pre nejaky konkretny vek.

autor
6. jún 2024

@pralinka86 ďakujem ti.

A aj všetkým ďakujem,aj za negatívne komentáre,všetko beriem na vedomie💗