Idem s priatelom na svadbu jeho kolegu. Vec sa ma tak, ze ja absolutne nechodim na taketo udalosti a popravde sa mi nechce kupovat saty. Mam len tieto
Kolegyna povedala, ze som na take stara 😁 ano, mam 28, ale vyzeram na 20. Nikto mi netipuje viac 🙂
Podla mna su v pohode na svadbu.
A stara v 28? A kedy si podla nej bola mlada, ked si mala 12?
Stara urcite nie, ani nahodou.
Nemá kolegyňa nahodou po 50ke a 30 kíl nadváhu? 😂
Ahoj, ja (24 ročná) by som si ich zobrala, sú krásne a elegantné. Ak máš pochyby, spýtajte sa budúcich novomanželov či majú nejaký dresscode a porovnaj s tým čo na daný dresscode vyhodí google 😁
@deti95060810 a pre aky vek by si ich dala ty?:D pre mna su to sexy saty a nevhodne, pre mlade 16-17 rocne zaby.
vôbec nie si stará,a to mám 59 a 20 kíl nadváhu😂
Šaty krásne, a stará nie si ani náhodou. Kolegyňa ma zjavne iny problém 😊
@rosavia ja som hned povedala, ze si to ch obleciem. Mame skupinu, co ideme na tu svadbu, nakoľko tam bude mat zenich 16 kolegov, su to vojaci a vsetky priatelky povedali, ze krasne saty 🙂 len tato kolegyna ma zarazila, ze su nevhodne a podovne reci, preto som sa spytala. Ale uz som som presvedcena, ze si ich dam ;) dakujem
Dakujem baby, ste zlate, uz som sa rozhodla 😊
šaty kľudne aj na 30 ... mne sa nezdá že vyzeráš na 20 😉
prečítaj ešte raz čo som napísala.
@gejb ma 32 a ma tak 115 kg :D
@deti95060810 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 na tej fotke nie som ja
..a sme doma
Mne sa tá vrchná časť šiat nepáči, vyzerá to ako korzetové spodné prádlo.
@deti95060810 vsak ty si precitaj, co pises. Najskor si napisala, ze 28 rocna je stara na take saty a teraz pises, ze hoci aj rocna nech si ich oblečie, tak sa rozhodni
@unicornlady korzety su bezne na spolocenskych satach
určite si daj pekné sú 👍
tak ešte raz... na modelke sú šaty krásne, aké budú na tebe - nevie nik...😉
😍 budes krasna
Sú pekné a kolegyni potom poukazuj fotky🙂
Lepšie by sa hodnotilo, keby sme videli to, čo ti zo Sheinu prislo 😉 Zdá sa mi to, alebo je to okrem pŕs v hornej časti priesvitné? Ak áno, tak nie sú vhodne
ak máš štíhlu postavu tak ako tá modelka na foto, tak si ich kludne daj, kolegyna možno len závidí
Šaty sú krásne také pre družičky a stara nie si vobec to len kolegyna je zakomplexovana zo svojej obezity.
Všetko záleží aké sú naživo a na tebe kľudne sa v nich odfot a odrez hlavu
@deti95060810 takze uz tretia verzia 😁 neboj sa, mam velkost xs a uz som ich mala oblecene na jednej akcii a nikto si nezatvaral oci :D prave naopak
@autorka tieto korzetovo sieťové vrchy sú teraz "in". Mne osobne sa to však nepáči, pripadá mi to ako spodné prádlo.
@katarinka289 presne tak, žiadna tu nedá svoju foto, len vyretusovanu z fotoshopu 🙈 ale pýta sa, či je to vhodne👌
@lienka.7 však som jej pdpísala že na modelke sú super, len aké budú na nej?
keby si ich obliekla autorka - vieme raz dva zhodnotiť...
verzia je stále tá istá...šaty sú pekné...na modelke.
@lienka.7 prepac, ale ja sa pytam na vhodnost siat a nie na to, aby som tu pocuvala hodinu 30 komentarov odveci :D ja nie som v nakupnych maniackach 🙂 ani na modelingovom kastingu, aby sa tu ku mne vyjadrovali zeny s 30 kg nadvahou, zeny po 45tke s komentarmi typu, ake to mam hrozne a pod. Pretoze zeny dokazu byt maxinalne zakerne a hlavne ked sa skrývajú za mobilom ;)
@deti95060810 ale ja sa pytam, ci su VHODNE na svadbu, nerozumies? Mam ti to v inom jazyku napisat?:D noe, ci su pekne na mne 😂 neboj sa, mam v okolo dost ludi, co mi vedia povedat ;)
čo sa týka veku prikláňam sa na stranu kolegyne... 😉
ale šaty sú Ok, kľudne môžeš mať.