V kostole by nemali byť odhalené ramená, tie rukávce sa dajú dať normálne na plecia 🙂 . Na hostinu by som si ich ale dala asi dolu ako je to na foto. Váham či to nie je moc. Od včera hladám nejaké pekné šaty a jediné tieto ma zaujali.
Môj názor - tie rukávy vyzerajú hrozne samy osebe. Akoby mala modelka na rukách balóny.. Celkovo šaty sa mi vôbec nepáčia, na krst takisto za mňa nevhodné. Vlastne tento typ šiat by som neobliekla nikde,lebo netuším, kde by sa táto hrôza hodila
Za mna hruza.
nie...to si ešte nevidela ako sa ludia obliekaju do kostola?
Vďaka za názory 🙂 . Tak pozriem po niečom inom, nenápadnejšom 🙂 . Do kostola nechodím, takže je to pre mňa fakt velký oriešok nájsť niečo vhodné, plus niečo čo bude lichotiť mojej postave. Ja musím mať bohužial jedine dlhé šaty a na telo.
ides na krst, nie na ples alebo modnu prehliadku🤦🏼♀️
Na krst a do kostola nie. Ale za mňa vôbec nie sú taká hrôza ako citam. Len sú na inú príležitosť.
Mne sa šaty páčia. Ale na krst nie sú vhodné. Tam by sa hodili menej nápadné, v inej farbe
@dennissa16 Ani mne nepripadajú také hrôzostrašné🤷🏼♀️. Ale v klude sa nechám opraviť, pochopila som, že také šaty asi skorej len tak na nejakú oslavu, na krst a do kostola určite nie. 🙂 . Ale priznám sa, že ma celkom zarazili až také “nenávistné” komentáre😄. Slušne sa pýtam, akceptujem. Do kostola bohužial vôbec nechodím, takže neviem si predstaviť čo si obliecť. Ja skorej takto na oslavy kde podobný typ šiat a topov nosím, som na to zvyknutá tak sa neviem prehodiť na niečo iné.
@simka17161
Nop 🙈
Smutné že sa ľudia v r 2024 nevedia normálne obliekať resp nevedia kam si čo a ako sa obliecť 🤔
Do kostola v takýchto šatách určite nie
Mne sa páčia a dost ak máš na ne postavu sú pekné ale neviem do kostola ci to nie je moc nedávno som bola na krstinsach a des pomaly každý druhý chlap rifle a ženy aj v leginach 🙈 takže by si asi moc bila do oci
Nájdi si šaty kde budeš mat zakryte plecia. A nie príliš odvážny výstrih
Normálne puzdrove šaty alebo do áčka po kolena. Tie pristanu každej. Ak mas telo do tychto siat, budeš mat aj do klasiky.
@barka1 Áčkové strihy vôbec na mňa.
taketo jaternicove saty sa moc nehodia. Vidno v nich blbo zadok a pupok, hlavne ked mas pred menzesom. Keby ta modelka nemala prekrizene nohy a nezakryvala by si pupok, ani by ta tie saty nezaujali, tak divno by v nich vyzerala.
Mne sa napr. tento styl siat paci, ale do kostola uplne nevhodne. Ak Ti pristane tento strih, tak sa ho drz. Obtiahnute saty v midi dlzke za mna o.k, ALE ziadne odhalene ramena, dekolt a chrbat.
Predpokladam ze ked nechodis do kostola tak nejdes za krstnu ale len ako host. Takze podľa mňa su v pohode, keď zakryjes ramena. Len by som skôr mala obavy ako tie rukávy budú v skutočnosti vypadať, lebo fotka znesie..
@titla Tak, toto som potrebovala počuť, ďakujem. Pozriem teda po niečom zahalenom, keď tak nejaké sako ešte na vrch, lebo mne aj to že by boli obtiahnuté príde moc. No bohužial len také strihy mi sedia
@gejb Idem krstiť svoje dieťa. Takže by bolo treba niečo naozaj vhodné, elegantné..Nechcem vyčnievať, “kričať”
prve saty co si dala su velmi pekne, dnes vela zien nema vkus, no na tieto saty musis mat aj dobru postavu, ale do kostola su nevhodne, mala by si byt viac zahalena, tie dalsie saty co si pridala su vhodnejsie, tuctove a je ich plno vsade😉
Autorka tie prve šaty sú top, ale rušia ma tam tie hrozne rukávy..skus nájsť niečo s klasickými rukávmi..ideš na krst takže nevidím dôvod prečo by si musela mať do kostola niečo podobné ako na pohreb..krst je oslava nie kar 😉
Ja som si ich nasla na shein a tie baby na fotkách v recenziach ani jedna nemá tie rukávy hore. Podľa mňa by to nebolo pekne, takže jedine spustené a na to sako biele/béžové (lebo majú aj holý chrbat). Ináč aj farba je pekna
Mne sa tie šaty náhodou páčia. A ide podľa mňa aj o to aké veľké tie krstiny sú. Niekto robí krstiny veľké ako svadbu . V takom prípade vy sa ti hodili. Ale ak to budú malé komorné krstiny typu kostol a malé posedenie pre 10-20 ľudí, asi by som si obliekla niečo menej slávnostne
@gejb len na takéto rukávy asi sako nedáš, to by vyzeralo fakt divne
Za mňa klasické puzdrové šaty v midi dĺžke a sako na vrch.
Šaty sú krásne, ale do kostola bez tých rukávov a navrch sako.Takýto strih šiat si nemôže len tak hocikto dovoliť, teda ak keď máš do nich postavu, gratulujem. Potom na oslavu po krste ich môžeš mať tak ako na foto. Budeš krásna
Je to moc a sú škaredé. Obliekla by som sa na krst v kostole ako do kostola. Na oslavu sa môžeš po obrade prezliec aj do týchto škaredých šiat.