Tieto saty k lodickam?poradite co k tomu?
@veronika2316 ano..mam 171cm a 80kg
@veronika2316 a mam ich o čosi dlhsie ako modelka na fotke
Do kostola sa patrí nosiť saty po kolená. Tieto sú kratke
Krátke
Za mňa nevhodná dĺžka do kostola
Nie sú vhodné, kratke
Nie sú vhodné do kostola za mňa
Určite nie.
Tieto určite nie sú vhodné.
Nevidím prečo dôvod prečo nie keďže do kostola chodia už aj staršie dámi oblečené ešte horšie ako pubertacky
Nie sú to vhodné saty do kostola. (V štátoch ako Taliansko, Izrael atď by ťa takto ani nepustili. Ani ako turistu. )To že niekto si dá také neznamená že sú ok.
Záleží, či chceš potom tieto šaty využiť aj na iné príležitosti, chodíš do kostola pravidelne alebo len občas, pripadne ideš do kostola na dedine, kde si každý všetko všíma a komentuje alebo niekde kde to je každému šuma fuk. Pripadne majú to byť šaty, kde teraz ťa idú reprezentovať ako veľkú kresťanku a tebe zaleží na názory druhých čo si o tebe pomyslia v tom kostole a potom ťa budú rozoberať.
V každom prípade ak si takéto šaty vezmeš, aj tak budeš oblečená v tej lepšej polovici ako ľudia čo sa v kostole budu nachádzať.
Tie saty nie su vhodne ani do kostola, ani na tvoju vysku/hmotnost.
@stanulienkat ako vies?videla si ma ako mam kila rozlozene na tele?
Ved sa v nich odfot ty a zhodnotime, ak tvrdis, ze ich mas dlhsie ako modelka
Pre mna kostol = zakryte ramena a kolena, ziadna vynimka. Takze tieto saty nie.
Nie v žiadnom prípade. Do kostola zahalené kolená a zahalené ramená. V Taliansku to máš aj na cedulkach v kostoloch, to len u nás sa chodí do kostola na hanbu sveta.
Určite nie
Sú dosť krátke.
Mne by v kostole vadil ten rozparok na sukni. Je sice velmi kratky, ale je tam. Pre mna ma kazdy rozparok len jeden ucel - byt otvorene a okato sexi. To mi nepasuje ku kostolu.
Oblečenim v kostole vzdavas účtu Bohu aj spoločenstva. Je to miesto modlitby, nikto by nemal byť rušený. Priamo od muzov som počula, že sa sťažujú na ženy v minišatách a minisukniach. Majú problém sa sústrediť na modlitbu, sv. omšu. Niet divu, všetky dobre vieme akí sú zraniteľní muzi. Nikto by nechcel impotemta...je to pre nich prirodzene, že ich ženy priťahujú a myšlienkami potom uliehajú inde. Viem, dnes je problém si kúpiť normálne šaty/suknu po kolená. Test správneho oblečenia je, keď si sadnes...ako vysoko máš sukňu?
@monsterablue ake vyjadrovanie? Ved som slusne napisala. 80 kil je fakt dost na tu vysku. Je jedno ako je rozlozena vaha. 80 kil je 80 kil. To je kus chlapa.
Sú dosť krátke... Keby že sú ti tesne nad kolená tak by ešte mohli byť...
@zdena1990 keby len kratke.u nas chodia s leginami vytiahnutymi az na usich tricko do pasa. Videla som tak mamu 3deti. Ale aj viacere tak chodia.fakt uz sa ludia ani do kostola nevedia obliect
Podľa mňa sú krátke na dĺžku. Nie sú vhodné na také miesto, ako je kostol. A ešte k tomu ten rázporok. Rukávy v pohode, ale dĺžka by mala byť pod kolená. Nehovorím, že až po zem,ale niečo dôstojnejšie.
Podľa mňa sú dosť krátke aj keď záleží asi akú máš postavu a výšku. A neviem ako myslíš čo k tomu možno nejaké sako?