Sú tieto šaty pekné?

2. nov 2024

Ahojte sú tieto šaty pekne ? Nekúpim ich z tejto stránky, chcem si dať ušiť presne také isté, preto ma zaujíma iný názor okrem manžela. Zatiaľ ich nechcem ukázať nikomu inému. Prosím nech napíšu iba také mladšie ročníky, nepíšem to v zlom ale tá staršia generácia nosí úplne niečo iné a iný štýl. Ďakujem veľmi pekne

petracandle
2. nov 2024

Na cigánsku svadbu dobré 😃 ale nie, ak si dáš ušiť, čiže to bude kvalitné a nie plastový polyester ako na foto tak prečo nie.
Ale za mňa v inej farbe. Kombinácia výrazný vzor a farba pôsobí kolotočiarsky. V napr béžovej by boli krajšie

autor
2. nov 2024

@petracandle Samozrejme, že si ich dám ušiť. Ja takýmto stránkam vôbec nedoverujem, čo sa týka kvality.

deti95060810
2. nov 2024

gýčové... prepáč.

nelca84
2. nov 2024

Za mna strasny gyc, okolo elegancie to ani neslo. Na aku prilezitost by to malo byt?

stanulienkat
2. nov 2024

Cigansky basavel. Toto nie je o generacii. To je o vkuse.

zuz987123
2. nov 2024

S tou dlhou sukňou sa mi to páči. Tá krátka verzia neviem... Nie je to úplne zlé, len tie farby a dĺžka... Niečo mi na nich nesedí.

aaadkaaa
2. nov 2024

Ten napad mini a odopinacia sukna je super, ale farba aj ten vrch su gycove.

autor
2. nov 2024

@zuz987123 iba dlhá sukňa bude, krátka nie. Farba môže byť hocijaká.

autor
2. nov 2024

Ešte sú v zálohe tieto 🤔

lindous
2. nov 2024

Neviem čo sú mladšie ročníky v tvojom ponímaní a koľko teda rokov máš, ja 27 a osobne sa mi nepáčia, hlavne nie v tej farbe, v jemnejšom odtieni a možno s jemnejšou čiapkou sa mi ten štýl celkom páči… druhé, ktoré si dala si už viem viac predstaviť, ale za mňa stále vrch moc prezdobený, ale ja proste nie som na čačky mačky kamienky, keď ty hej, je to ok… na akú príležitosť by mali byt? 😊

klotildabazarik
2. nov 2024

Nie su otrasne, mam 38, nedala by som si to na seba

autor
2. nov 2024

@lindous Milujem kamienky, priateľ je Róm a ideme na svadbu jeho sestre.

stanulienkat
2. nov 2024

@klotildabazarik ciarky su velmi dolezite. 😉

katka533
2. nov 2024

ja som teda starsia, ale myslim, ze ta farba je out uplne, skor by som volila bordove, zlate, smaragdove

zuzubb007
2. nov 2024

Veľmi gýčové, prečačkane na človeka čo nemá absolútne vkus, volila by som jednoduché nie trblietavé ako disco guľa to sa nenosí abstolutne

deti95060810
2. nov 2024

podobné - ako máš tie krémové - mala dcéra na stužkovej - len v bledunko sivej...
ak chceš poviem ti aj kde sme ich mali požičané - radi ti ich požičajú popr. predajú.

autor
2. nov 2024

@deti95060810 Budem rada.

deti95060810
2. nov 2024

daj ip....

gulicka277
2. nov 2024

Tie druhé sú krásne

lindous
2. nov 2024

Tak ja by som na svadbu volila niečo jednoduchšie, ale na rómskej som ešte nebola, ak bude celá v takomto štýle, tak potom fajn, len veľmi dobre zvol farbu 😊 aj aby sa ti hodila, aj aby to nebol gýč čo zbytočne strhne všetku pozornosť na teba… nie si nevesta, myslim, že najlepšie sa bude poradiť s ňou, resp. rodinou… ty nemusis dosiahnuť wau efekt prekvapenia, nie je to večer o tebe 😊

lucia13022023
2. nov 2024

Ja som mladsi ročník a za mňa vôbec. Nepáčia sa mi, je ich too much. Všetkeho veľa. Ani tie druhe co si poslala nie sú pekné. Ale teda ak idete na rómsku svadbu, tak možno sú vhodné 🤷🏻‍♀️

januska12323
2. nov 2024

Na rómsku svadbu ako stvorené. Tam je ideál trblietky, veľa vzorov, všetkého veľa.

svokrinjazykmonika
2. nov 2024

Ak to bude rómska svadba tak sú úplne ok. Len iná farba lebo toto je príliš.

kitycat
2. nov 2024

Tie druhe su pekne, ale zase vyzeraju tak svadobne

Tie prve sa na romsku svadbu jodia sle je to aj tvoj vkus? Vyuzijes este?? Nestaci pozicat?

autor
2. nov 2024

@kitycat 2x tie isté šaty nenosím. Takže, je mi to jedno na pár hodín ktoré oblečiem

sissy27
2. nov 2024

Tie prve s dlhou suknou su fajn, aj ked farba sa mi nepaci, ale to je vec vkusu, v kratkej verzii posobia lacno a gycovo.
Tie druhe su velmi pekne, akurat toho opasku by som sa zbavila.

mamamasama
2. nov 2024

Mne sa páčia strihovo. Nepáči sa mi farba a tá výzdoba.

milanemila
2. nov 2024

Akoze nie je to moj styl, ale viem si ich predstavit z kvalitnejsej latky a v inej farbe a mozu byt fajn. Ak si ich teda davas sit, tak strih je podla mna fajn aj ta odopinaténa sukna, zvolila by som inu farbu a mozno menej tych krajkovych ozdob. Nepaci sami, ze ten podklad je inej farby ako cipka, mozno aj preto to tam tak krici.

lasona
2. nov 2024

A mne sa páčia. Nie je to síce môj štýl, ale konečne je to netuctove. Tie modré majú krásnu, neokukanu farbu. Ale asi by som si dala ušiť tie druhe, béžové...len inú farbu by som si vybrala. Koľkokrát čítam vo fóre, to je gýč, tieto sú nevhodné...a človek príde na svadbu a sama katastrofa. Žiadny nápad, nič...

buberova
2. nov 2024

Tie s dlhou sukňou sa mi páčia ☺️☺️ a kľudne aj farba aj všetko.. síce ja by som si ich nedala, neodhaľujem tak veľa pokožky, ale v mojich očiach nie sú také zlé ako niektoré komentáre píšu ☺️