Sú moderné espadrilky?

12. jún 2024

Sú moderné espadrilky? Neviem, či kúpiť, či nie

jenny224
12. jún 2024

Keď vidím tovar v obchodoch, tak je moderné už všetko 😃 kľudne si kúp, ak ti vyhovujú a pasujú do štýlu 😊

gribka1
12. jún 2024

Raz som dostala takúto odpoveď na podobnú otázku: Všetko čo predávajú je moderné😀

madeincssr
12. jún 2024

Je dolezite, co je (prave) moderne? To je take pominutelne... a navyse - vsetko tu uz (v istej forme) bolo a len sa to toci dokola pod vplyvom manazerov, marketingu a platenych "influencerov". Skor v com sa citis fesanda ty sama je dolezite. A este mozno v com sa pacis svojim blizkym (alebo dobrej, uprimnej kamaratke). A v com sa citis pohodlne.

jamimo
12. jún 2024

móda funguje takto. Máš veľký sud, plníš ho, plníš, doplna-doplna, uzavrieš sud. Potom prevrátiš sud naopak a vyťahuješ odevy zhora😄 Presne, móda sa reinkarnuje a recykluje. 80 roky sme dali do suda, že fuj a opäť boli (sú) moderné...

barbora0308
12. jún 2024

Podla mna take espadrilky (hlavne take basic klasicke prevedenie vid. nizsie), su taky nadcasovy kusok, ktory mozes mat v satniku a nosit roky ☺️. Ja ich sice v satniku nemam, lebo sa mi nepacia na mojich nohach 🫣, ale pekne zladene s autfitom sa mi naozaj na zenach pacia.

barbora0308
12. jún 2024

@barbora0308 *outfitom 🫣🥹

kleopatra114
12. jún 2024

Áno , milujem ich.

sandrasstini
12. jún 2024

Ja nosim tiez, je mi jedno ci su moderne 😀 su pohodlne a za mna vyzeraju pekne.

hsara99
12. jún 2024

Pekne, kým niesu vyčaptane 😄

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evcagabi
12. jún 2024

Ja som si minuly rok kupila, koza este take drahsie 😅a skoncili u mamy, na inych by sa mi aj pacili ale ja som sa v nich citila na 60+ 😅😅😅

acsa
13. jún 2024

Ja mám viac párov, rada ich nosím