Idem si k Vam po radu. Su mi tieto topanky male? Niektori hovoria, ze su male.. ale mne sa v nich dobre chodi.. len ked pozriem z hora tak je to take.. neviem.. ani neviem ako v takych sandalkach ma noha vyzerat a kde ma byt..
Vpredu to vyzerá fajn, ale tá päta je tam dosť tesne, to by som povedala, že by kľudne mohli byť o číslo väčšie. Ale pozri, pokiaľ sa ti dobre v nich chodí, nič ta netlačí, nebolia ťa z nich nohy, tak prečo nie? 🙂
Na dĺžku ti nie sú malé. Ale sú tí úzke resp nesedia ti. Nohu máš mať centimeter viac vpredu, aby si vzadu nemala pätu na okraji. Buď sú tí teda úzke, ak nevieš dať nohu úplne dopredu, aby si nemala pätu na okraji alebo ti proste nesedia. Nevyzerá to dobre. Vpredu voľné miesto, vzadu viac ako nadoraz.
skor uzke vpredu a nepusti ti nohu viac.. mozno sa ti tie pasiky uvolnia casom. zase ak by to bolo volne, tak sa ti v tom noha sucha... Zase velke ked su sandale, zle sa v tom chodi. ja v tychto pripadoch si skusam vzdy aj vacsie cislo pre porovnanie co je lepsie (aj okolo paty by si po spravnosti mala mat trochu lem tej topanky.. nie takto pretrcat.. = ak si nie si ista)
@sweet20 ak sa v nich dobre citis neries nazor ostatnych 🤷♀️
Podla mna na dlzku su OK, ale nesedia Ti vpredu na sirku, lebo su uzke a mas tam dost narvatu nohu. Ak su kozene, tak tie pasiky casom povolia. Ak je to umelina, tak to nepovoli a bude Ta to tlacit. Vzadu na pate by mal byt malinky nadmerok, mozno 0,5 cm. Pri vacsom cisle by Ti zas ta noha tam lietala a vpredu by si mala tie prsty na podlahe.
Dakujem baby, tak vymenim ich
ja by som ich nemenila. podľa mňa ti nosením trochu povolia a nožka sa ti posunie kúsok dopredu a budú tip top!
@luccija vpredu ma dost miesta, lebo ju sirka nohy nepusti viac dopredu, tym padom tu topanku nedokaze vyplnit, vzadu to vyzera byt uz male. Ja suhlasim s nazorom, ze tie sandalky su pre nu uzke
Neviem kolko mas v nich odchodene, ale časom ta moze tlacit aj ta pata do paty a nehovorim o tych ramienkach, v teple mozno este viac noha "opuchne" a bude to tlacit. Na pohlad to nevyzerá dobre uz twraz
A za dalsie, neviem kde ich vymenia, ked uz v nich chodis. Taketo pouzite sa nevracajú
@sweet20 Na dĺžku sú dobré. Na šírku trocha úzke, ale to sa nosením aj roztiahne.
Mam na nohe ich asi dve hodiny, volala som do deichmanu a v pohode ich mam doniest a mi vymenia za vacsie..
To dáš vážne na rady ľudí z netu, pričom na nohe ich máš ty? Z fotky odhadovať, či sú ti úzke...remienky zvyknú chodením povoliť, budú ťa potom šúchať, keď vezmeš väčšie
@struhanka ja som tiez prekvapena, pretoze noseny tovar vratit nemozes. Mna by teda dobre nastvalo, keby som si kupila nosene topanky ako nove.
ja som po jednom obuti. dokonca ani nie veľkom nosení, lebo viacmenej som bola v aute vrátila slapky tak už to riešili ako reklamáciu, nie vrátenie. asi závisí aj od konkrétnej predavačky
@sweet20 mám podobný problém 🙂 aj sandálky aj šľapky na mojich nohách vyzerajú, že by potrebovali o číslo väčšie keďže mi trochu previsa päta- mám ju takú oblejšiu 🙂 ale ak mi topánky sedia, netlačia, neobijaju päty a cítim sa v nich pohodlné, tak to absolútne neriešim...veď sú to moje nohy, ktorým by malo byť pohodlné 🙂
Tiež by som nechcela kúpiť "nové". topánky, ktoré niekto už nosil naboso
Veď sú dobré čo chces meniť, o číslo väčšie budeš v nich riadne smiešna ako kocúr v čižmách, však vpredu máš kopu miesta už teraz
@sweet20 vacsie ti budu velke