Ahojte baby, potrebujem poradiť fakt dobre sťahujúce body pod šaty, tak čo mi naozaj vyhladia riadne brucho a faldy vzadu na chrbte. Budem mat totiž trochu obtiahnuté šaty, a pro mojej výške 177cm mám bohužiaľ 80kg a tie je vidieť. Cítim sa hrozne, mám z toho už teraz hlavu v smútku 😔. Doma mám len take body z lidlu, ale to je slabé. Ďakujem za akúkoľvek radu.
Chod do obchodu a skusaj. Inak to nejde tiez som si frajersky objednala take body, krataskove reku nech nemam ciarky na riti. A take uzke su na stehnach ze vyzeram ako keby niekto zosil dve tela. Chod proste intimisimi, calzedonia a skusaj
@muchotrafka298 15 kil nadvahy? ja mam 182 cm a 93 kg, akoze viem ze je to dost, ale teda nepride mi ze by som mala zrovna nadvahu 15 kil --- beriem to na seba, lebo autorka ma 177 cm .- cize o 5 cm menej a o 13 kil menej - cize de facto je chudsia ako ja.
ja si davam pod saty spodnicu lindex, je stahujuca, a velmi pekne zakryje prave ten prechod faldov na bokoch / bruchu.
@kaktusik007 OK nevyjadrila som sa exaktne, lebo neviem, ze kolko kil ma autorka nadvahu. co mysli pod tym riadne brucho a faldy na chrbate. 15 kg bol priklad.
Stahujuca bielizen je primarne na vyformovanie postavy, nie na zakryvanie velkeho brucha a faldov na chrbte. Co si vela zien mysli, ze kupim si stahovacie pradlo, body, celotelove, hocijake a zrazu tie faldy a ovisnuta koza zmiznu. Nie, takto to nefunguje a tak nefunguje ani to najlepsie co je a to je od firmy Spandex.
@muchotrafka298 ano, s tym suhlasim. brucho ostane - akurat teda u mna su boky potom s pradlom krajsie vyformovane 🙂 ucim pubertakov, s faldami by som si nedovolila prist do prace 😀
@kaktusik007 ja napriklad nosim stahovacie body pod akekolvek saty prave preto, ze to vyformuje postavu. Nenosim velmi stahovacie, lebo v tom sa potom necitim komfortne cely den. Mala som aj obycajne z Lidla, bolo super. Ale nestiahlo to, mozno max. 1 cislo. lenze ja si ho kupujem vo svojej realnej velkosti, nie o cislo mensie, ako by sa malo.
Ja mam zopár kuskov z Astratexu, kupujem keď sú akcie. Som s nimi spokojna a vyhladená 😅
O tolko nestiahne ani pradlo od znacky Spandex.
To je skor na vyformovanie, ako "vymazanie" nadvahy 15 kg.
Existuju take celotelove body, ze to mas proste oblecene od hora az dole, co v tvojom pripade ale nie je vhodne, kedze mas saty.
Lindex ma napriklad rozne intenzity stiahnutia, ale v tom najvyssom nevydrzis dlho. A ked si sadnes, tak tie zhyby mat budes.