Ahojte, objednali ste si dlhe spolocenske saty na ples z Temu a boli ste spokojne? Mate skusenost, co prislo? Dakujem vopred za odpovede.
Áno, sú tam veľmi pekne šaty, aj som si objednala a som s nimi spokojná. Ale zas ja šaty veľmi nenosím takže mam len tie 1.ale všetko iné odtiaľ objednávam a veľká spokojnosť.
@bielasovicka Boli to saty na ples? Dlhe, spolocenske?Ak ano, neposles mi prosim fotku? Dakujem pekne.
@lenuska9999 Potrebujem saty na jedno oblecenie, na par hodin na ples, ktore uz nikdy viac nevyuzijem a nechce sa mi zase dat 100e a viac a potom ich odlozit do skrine.
Šaty som odtiaľ síce neobjednala, kamoška áno a su fajn. Ale čakám odtiaľ na ples topanky, kabelku a ostatné doplnky. 😁 Vždy som spokojná. 😊
Ja som si objednala. Síce nie na ples ,ale na sestrinu svadbu. Prišli minulý týždeň. Som spokojná. Vyzerajú dobre aj šitie je v poriadku žiadne nitky netrčia ... všetko drží ako má.Materiál tiež dobrý. Za mňa sú super. A na ten jeden krát čo si ich oblečiem sa dúfam nemusím báť chémie v nich. A dám si ich pred svadbou do čistiarne.
Ja si radšej zájdem k nám do obchodu predsa si ich vyskúšam a mám istotu. Kamoška si takto objednala z činy a namiesto ušetrenia zháňala na rýchlo na SK. Takže asi tak žiadne záruky žiadna výmena penize fuč a je ušetrené.Ale ako komu vyhovuje. Moja skúsenosť
Z tému by som neobjednala nič, nie to ešte oblečenie. Plne chémie a škodlivých látok. Radšej by som kúpila v sekaci ako na tému.