Spite s náušnicami? Ak áno, s akým zapínaním? Motýliky tie srobovacie ma tlačia, pichaju, chcela by som nejaké mini, s ktorými by sa dalo aj spať.
Nie, nikdy.
Nikdy
Nie
Spim. Ale mam take zacvakavacie. Nie srobovacie
Áno. Malé mini kruhy a v jednom uchu mám aj dve srdiečka zapichovacie. Náušnice si nemením, mám ich nonstop.
Nie.
Ja nosievam väčšinou dlhšie visiace.
ano spim, mam srubovacie, ale netlacia ma, zvyknem dlho hladat kym najdem take co netlacia...v obchode ak sa da skusam a zatlacim na ucho
nespím, mám viac náušníc, väčšinou s kamienkom, perlou a mením ich podľa nálady a oblečenia
Mám tri malinké krúžky, ktoré mám vždy, ale tie "hlavné" vždy dávam dole, tiež mi vadia 🙂
Mam sktutkovacie, na maticke silikonovu poistku, ktora brani nahodnemu vyskrutkovaniu a este je aj makka
Áno spím mám kruh ,aj keď som mala tie na skrutky
Nie, zavadzali by mi pri spanku.
odjakziva mam nausnice nonstop na usiach, nedavam to dole. Mam tie na zacvakavanie ako su vyssie na fotke. Vysiace. zapichovacky ma pichaju aj ked ich mam len cez den, cize to by som davala dole, aj rozne nausnice na akcie, vysiace, velke atd si davam dole.. ale kedze v 99% nosim tie iste, tak mam tieto co nedavam dole.. resp. ked ich dam dole neviem ich najst :D tak to ani neskusam
Mam zlate s balonikom srobovacim, dole to nedavam.
Spím, nosím náušnice s kĺbovým zapínaním, vôbec mi neprekážajú.
Najlepšie sú tie kruhové.
Tragus a helix si davam dole iba ak menim nausnicky, lebo sa s tym tazko manipuluje. Ostatnych 7 davam dole na noc, lebo mi vadi v tom spat 😀.
Áno spím s naušnicami, nikdy ich nedávam dole, len keď ich čistím
Vzdy. Male hrube kruhy donedavna a teraz obojstranne gulicky.
ano, v malych kruzkoch.
Nie nikdy, hrozne mi to vadi a mam ich viac naraz aj tak
ked som nosila klasicke zlate, ake sa davaju detom, tak s tymi som aj spavala. teraz nosim kadejake a davam na noc dole, lebo tlacia.
Áno spím
Spím, ale len preto, že som lenivá si ich odopínať, viem, že by som sa na to vyprdla, ak by šli raz dole, a nechcem, aby mi zarástla dierka. Mám zapínanie ako na fotke, ale bohužiaľ pomerne veľký šuter a občas ma fakt sere.
V praci a mimo domova ich nosim.. akonahle pridem domov, tak ich davam dole. Takze nespim
Spím. Nosím iba zapichovacie. Netlačia ma.
spím, ale mám také malé krúžky, to by ma nebavilo každý večer dávať dolu a ráno zacvakávať.
spim, mam male zlate diamanove nausnice s balonikovym zapinanim (srobik), netlacia ma
Spim
Spim vobec nedavam dolu mam zlaté vzadu na zacvakavanie menšie