Snuggs - menštruačné nohavičky

andrejkap123
23. jún 2023

Pouzivate niekot snuggs? Alebo mate odporucanie na inu znacku?
Pripadne nejaky zlavovy kod na ne?

alenocka0802
23. jún 2023

Ja mam tieto a som spokojna. Ja ich pouzivam ako poistku ku tamponu a za mna super. Aj strih fajn, aj vypracovanie
https://www.dm.at/selenacare-menstruationsunter...

veve234
23. jún 2023

@andrejkap123 ahoj teraz tam prebiehajú zľavy a ja ich používam. Som spokojna len treba dbať naozaj na silu a kúpiť si radšej silnejšie lebo ak to zle odhadnes pretecies. Inak sú kvalitne dávam im 9/10

cloviecka
23. jún 2023

Baby a to kúpim normálne v slovenskej DM? Vyhadzuje mi to len nemeckú stránku...

andrejkap123
autor
23. jún 2023

Hej viem ze maju zlavy ale ze ci nahodou este navyse k tomu dáky kod nie je 😂
@veve234

andrejkap123
autor
23. jún 2023

@andrejkap123 lebo 5ks na zlavu a 160€ to vychadza co mi príde ako riadna palka

andrejkap123
autor
23. jún 2023

@alenocka0802 super, pozriem to dakujem

muchotrafka298
23. jún 2023

@andrejkap123 bezna cena 1 nohaviciek je u skoro vsetkych znaciek okolo 30 EUR. A ano, je to vela. Lacnejsia je len privatka DMky, ale nemaju velmi dobre recenzie.

ankare
23. jún 2023

@andrejkap123 ja Ti odporúčam Perties. Mám tie najsilnejšie, Lada sa volajú. A super. Aj počas najsilnejšieho dňa mi vydržia celú noc.

majamat
23. jún 2023

mam Snuggs, Perties, potom take nejake DYN, ci DIN a tiez jedny z Tesca.

este musim podotknut, ze niekedy pretecu zboku - hociktore, rvonako ako je to pri vlozkach.

SNUGGS - vyborny strih, pohodlne na nosenie, dobry hladky material, no ked som ich pouzivala a chcela vymenit, tak som tiez spinave, zbalene do klbky na wc ( doma ) polozila na podlahu a nahodou som na ne pritlacila a normalne to cez tu latku v strede pretieklo. nemyslim si, ze by som ich mala dlho.
rozhdone by som nemala odvahu ich mat v noci, alebo prve dni v pripade, ked by som nemala cas kontrolovat sa ( napr v praci )
savu vrstvu maju tenucku a len v strede. mam tie s 3 kvapkami ( vacsinou cierne a jedny bezove ) a dvoje aj s 2 kvapkami ( cervene )

PERTIES - mam take tie velke s vysokou savostou a vysokym pasom, tusim Lady a Lady 2. no pride mi to skoro ako plienka 😀 ako nie ej to take zle,a le nemam rada ani take vysoke nohavicky, strihpvo mi nei su moc pohodlne, no maju dpost hrubu savu vrstvu a nieco vydrzi. tato vrstva je od pupka az vzadu cez cely zadok k pasu. jedny mam aj take svetloruzove s ciernym lemom, zial, ako cakali an opratie s ostatnymi, vacsinou ciernymi nohavickami, ofarbili sa a zostali flakate. aj tie bezove Snuggs sa mi torsku zaflakatili,a le su trochu tmavsie,a ko tieto ruzove, cize tam sa to ciastocne vypralo a su v pohode.

DYN/DIN ci DIM - neviem ako sa volaju.
+ TESCO
- tieto nohavicky mam kratko, rpidu mi trosku slabsie, co som nasla savost, tak najviac maju fakt tie Perties, dokonca niekolkonasobne viac, takze tieto pouzivam ked nehrozi nejake pretecenie.strihovo su v pohode, su cierne a tusim su oboje bavlnene. musim pozriet.

vseobecne mam obavy pouzivat tieto nohavicky v situaciach, ked sa neviem kontrolovat a zvlast, aj mam tak 1den ms, kedy zo mna leje. vtedy mam obavy ako som pisala - v noci, ci cez den v praci. anvyse som v praci dlho - cely den a neviem si predstavit tam menit tieto Perties, lebo oni su fakt velke, aj ked su poskladane, resp su hrube. kde skladovat hodiny pouzite nohavicky? no je to trochu neprakticke. este kym su male, tak sa da.
preto to robim tak, ze na zaciatku pouzijem tie obycajne vlozky bez kridelok a zvysok sichty uz bez vlozky. pripadne aj na noc vlozku, potom od 2-3dna uz bez vloziek, len nohavicky. to uz krvacam o dost menej, mozem Snuggs a mozno aj tie ostatne, ale tie som mala zatial len jeden cyklus, tka nemam ich tak dobre otestovane.

majamat
23. jún 2023

inak tie Tesco nohavicky stoja tusim 13e. no ako som pisala, neviem kolko vydrzia, asi skor menej. cize bud pouzit ako poistku, alebo v pripade slabsieho krvacania.
nemam otestovane, iba na vlemi slabe krvacanie a to vydrzali.

muchotrafka298
23. jún 2023

Ja mam od znacky DIM a som s nimi spokojna, dokupila som si dalsie. Mne vydrzia uplne bez problemov, moj strop komfortu je 10 hodin v nich. Je ale pravda, ze pri prvych dnoch pouzivam tie, co su urcene na noc aj na den.

Za nevyhodu celkovo povazujem to, ze tie nohavicky dlho schnu, nie je to suche raz dva a treba ich mat viac kusov na prestriedanie. A otravne je aj neustale prepieranie a pranie (ja si ich periem v ruke), niekto pusta pracku vzdy aj s jednym kusom.

Na dovolenke ich nenosim, lebo sa mi to tam vacsinou nechce prat.

bubuzu
23. jún 2023

@andrejkap123 snuggs sú super, ale teda drahšie oproti tým z dm. Mám oboje a oooomnoho viac pohodlnejšie sú snuggs. Ako klasické nohavičky.
Dm-kácke majú gumu v páse, ktorá je veľmi pevná a je mi nepohodlná.

miskaz123
3. feb 2024

@andrejkap123 Ahojte baby. Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti lebo ja som začala používať tieto nohavičky a stalo sa mi, že som dostala potom nejakú infekciu, musela som brať antibiotiká. Stalo sa mi to 2 mesiace po sebe, potom som skúsila naspäť používať tampóny a vložky a bolo všetko v poriadku. Mám síce oslabenú imunitu ale tak, nemalo by to asi mať vplyv na to. Píšu na ich webstránke, že nohavičky Snuggs obsahujú antibakteriálnú ochranu tak teraz neviem.

majamat
3. feb 2024

@miskaz123 ja som nikdy infekciu nmala pocas pouzvania.

simsalabim
3. feb 2024

Dievcata, ktore chcete objednat Snuggs, dnes a zajtra je -20% s kodom snuggs20 a zaroven plati aj mnozstevna zlava.

andrejkap123
autor
3. feb 2024

@miskaz123 mne sa to tiez nestalo a som maximalne snimi spokojná skus este raz asi nahoda

majamat
3. feb 2024

@miskaz123 inak ja ked som pouzite skladovala, prestriekala som ich v rozkroku casto aj octovou vodou. mam ju zarobenu v rozprasovaci. snazila som sa ich oprat co najskor, ale teda aj tak to nebolo castejsie ako 1x za 2 dni. no sme tma sa mi stavalo, ze mi ms skoncila a tie posledne som normalne zabudla oprat,lebo som ich amla v takej nadobe bokom, nech ich nevidno. a boli tam raz normalne asi aj 2t. soms a zhrozila. no oprala som,a si aj 2x a v pohode.
pouzivam pri cih rpani aj praskovy Sanytol.

a teda mama aj Perties a tie su teda o dost hrubsie, dokonca mam tie najviac save a teda tie museli byt inak nasiaknute. a fakt nikdy som nemala taku reakciu na ne.