Ahojte,
co si obliect na vecerne predstavenie do SND?
Do divadiel chodim na take bezne predstavenia cize aj rifle tam vidim aj minisukne, vacsinou si obliekam nieco neutralne, slusne nohavice-bluzka, sako, ale v SND som este nebola tak nech viem ako to tam chodi. Ci je tam nejaky prisnejsi dresscode.
Nie som suknovy typ takze urcite pojdem v nohaviciach.
@iwesska dakujem aj som si myslela ze nejaky neutral bude stacit
Určite nie rifle a tenisky. Slusne nohavice, bluzka, kostym, ideal malé čierne, elegantne saty.
Kedysi sme do opery chodievali v dlhych vecernych satach, ale to dnes uz nie je zvykom, je to skoda, pretoze to bolo pekne…tu latku hodne znizili skupiny turistov, ktori chodia na jednodnove vylety a vylet zakoncia napriklad operou., ked cele autobusy pridu v sportovom, uz to degraduje ten pocit pre vsetkych, ale v ich pripade to chapem…ja si myslim, ze urcite dekorum by sa malo zachovat, take male cierne by boli vhodne
Takto, áno chodia žiaľ aj v rifliach. Je to najvyššia kultúrna inštitúcia našej krajiny. Takže podľa mňa rifle legíny a tenisky nie sú vhodné. A je mi jedno, čo majú druhí, keby aj v plavkách prišli - nešla by som tak. Inak na premiéru opery sa stále chodí v dlhých šatách bežne, čo je super podľa mňa.
Chceš vyzerať ako skutočná dáma a páčiť sa sama sebe a ostatným? Tak si na predstavenie do SND nedávaj rifle, ale uži si ten pocit výnimočnosti večera. Ak máš pekné šaty tak si ich určite obleč.
Ženy v pekných šatách sú zaujímavé a príťažlivé. Je to vidieť najmä cez prestávku.
A mužom sa páči pokukovať po pekných šatách a pekných ženách v nich. 😉
Tak zase je aj rozdiel, či ideš na činohru, alebo na operu, či balet. Na činohru je to voľnejšie, ale na operu by som ja osobne nešla ani v nohaviciach, určite máš doma aj nejaké šaty.
Moja cerstva skusenost zo vcerajska - rifle,tenisky,tricka - zeny aj chlapi...🙈 A bolo ich dost. Nastastie aj tych,ktori vedia,ako sa do divadla chodi.
Tak zo stvrtka, boli aj zeny v dlhych satach aj malych ciernych, aj v mini a kozenkovych nohaviciach, aj leginy, aj rifle.
Zeny v dlhych satach vyzerali nejako "nepatricne", ja som videla zo 3 dlhe plesove roby. Kedze bola prevaha bezneho slusneho oblecenia tak aj ti v rifliach zapadli viac ako roby.
Ja som mala cierne nohavice, cierny top a slavnostnesako a citila som sa dobre.
Ak nejdes do opery,tak kludne ako chodis bezne do divadla. Ziadne roby som tam nevidela, dokonca tam boli zeny v leginach a teniskach🙈