Ahojte, aké máte skúsenosti so šlapkami značky Birkenstock? Su naozaj kvalitné a pohodlné? Zaujímajú ma hlavne tie celogumové či ako to nazvať, nie tie s korkovou podrážkou...dakujem
Gumove su perfektne, aj k vode. Pohodlne, lahke, makke.
Číslovanie normálne. Mam žabky aj šľapky a spokojnost. a zľavy možno budú nejaké na jeseň, ale nie veľké. Držia si dosť cenu, zdá sa mi dokonca ze kazdy rok idu hore.
Ber tie stredne, tie dáš aj k sukni/šatám.
Take aj k športovému outfitu keď mám aj kraťasy alebo aj riflovu sukňu napr.
@gejb ktoré máš ty?
@gejb veď presne aj ku kratasom aj k sukni chcem. Nechodím moc elegantné oblečená...
Stredné plus aj žabky. Obuvam podľa toho ktorá farba sa mi hodi k outfitu. Nosím ich aj k šatám....proste ku vsetkemu.
@gejb máš aj viac farieb? Ja mám vždy niečo čierne na sebe,tak ja čierne jednoznačne. Ďakujem teda za skúsenosť.
Za mna tie stredne nie, podla mna to vyzera hrozne na nohe, ale kolko ludi tolko chuti. Ja mam od Birkenstock ten posledny model a este take medzi prsty vo viacerych farbach, ale tie klasicke, nie gumove. Za mna super, nosim ku vsetkemu. A cislovanie sedi presne, da sa este vybrat ci na uzsiu alebo sirsiu nohu.
Stredy a spodny typ- podla mna top. Cislovanie take, ze mi super sedia na moje bezne cislo, co nosim. Pri inych typoch slapiek ale potrebujem zvycajne o cislo vacsie. Tak moja skusenost je, ze ked si zoberies svoje bezne cislo, nebudu ti male☺️
Ja mam tie stredne a naj slapky. Makke pohodlne aj na dlhsiu chodzu. Tie korkove napr mne vobec nesedia
Ja uvazujem presne nad strednym - mam inu znacku a tento typ mi lepsie drzi nohu, pri chodzi sa nedviha pata tak ako pri tom tretom type.
Ja vidim lwn jednu fotku, ale ked chces iba jedny, tak tie s dvoma remienkami su take najidealnejsie a najviac flexibilne-aj do zahrady, aj do mesta, super pohodlne. Mam aj tie s jednym renienkom, ale korkove, trochu horsie sa mi v nich chodi. No a teraz som si kupila boston model a tie su najlepsie najviac😄
A maju dvojitu sirku, tak na to pozor ak mas sirsiu/uzsiu nohu, podla toho vyberaj
Ja nosím 2. model v gumenej i koženej verzii. Aj odporúčam.
najlepsie! mne ich tu odporucali baby a naozaj stoja za tie peniaze. Mam kozene s jednym remienkom. Ja som si myslela, ze som doteraz nosila pohodlne ortopedicke slapky, ale bola som na omyle :D
Tie druhe s 2 remienkami su pre mna opticky mohutne a pripominaju mi take tie sandale co nasi ceski bratia oblubuju nosit s ponozkami 🙈😂 tie tretie su take jemnejsie, zenskejsie, aj k sukni ci satam vyzeraju dobre. Ale to su moje osobne preferencie, ako vidis aj tu, tak vacsine sa pacia prave tie.
Vyskusaj niekde v predajni a uvidis sama ktore su pre teba tie naj.
Ja mám aj aj. Tie gumené nosím na doma každý deň už cca 3 roky. Takže ja len odporúčam.
@momoqui este ich mas prosim, ake cislo?
Áno, pohodlné, kvalitné, mäkké. A lahko umyjes.