Ahojte. Podľa vás keď je na slapkoch nápis napr. Fila hneď su športové a nehodia sa do elegantnejsich outfitov.
Teraz sa kombinuje už asi hocičo, ale neviem si prestaviť šlapky typu Fila k elegantnejšiemu outfitu.
Fila k elegantnemu veru nie . Nosi sa síce uz hocico ale toto si neviem predstaviť.
Teda Fila šľapky a elegancia nejdú k sebe.....
Tak k riflovym sortkam a tielko v pohode prečo nie. Ja považujem za elegantný outfit saty príp nohavice
Záleží aký top aká kabelka
Nieeee
Nie, toto sú tenisky na pláž alebo k teplákom alebo doma na záhradu. Áno, nosí sa dnes všeličo, ale to neznamená, že tí ľudia nevyzerajú ako sedláci potom.
Pardón, šľapky, nie tenisky.
Na slapkoch?? Elegantne slapky?? To som este nepocula. 😂😂 Mozno v Hornej dolnej.
@stanulienkat Ešte si nepočula, to neznamená, že to neexistuje. Tak napríklad toto sú eleganté šľapky, ktoré k teplákom asi nedáš. A cesty v Hornej dolnej tiež asi nebudú. Hoci, viem si predstaviť ženy, ktoré by aj k tomuto dali ponožku a tigrované legíny. 😂
@melanta to ano. Ja som sa vyjadrovala k jej fotke Filla.
k romatickemu obleceniu by som si ich neobuvala. akoze k takemu nejakemu neutralnemu outfitu v pohode.
Žiadne šľapky sa nehodia k elegantnému oblečeniu, tam patria sandále.
@melanta nič čo plieska o pätu a pohybuje sa, nie je elegantné. Ani keby tam namiesto sklíčok boli diamanty, stále sú to len šľapky. Ani diamant neurobí zo šľapky dámu 😃
Toto sú šľapky max na kupko alebo na doma. A ten nápis, otras. To aj niekto kupuje a nosí?
Tak k elegantnejšiemu outfitu šľapky asi nepasujú všeobecne a ak, tak elegantné. Šľapky s nápisom Fila, Nike, Adidas sa hodia k teplákom, legínam, bermudám.