Ahote baby,
tie co sa trošku vyznáte v mode. Hodia sa podla Vás tie take široké rifle (co su teraz in) pre taku plnšiu postavu? Velmi po takych tuzim a nemam kde vyskusat. Som taka rovnejsia postava, nevyrazny pas, vysoka, nie som úlne ze tučná, skôr taká širšia a plocha z predu aj zo zadu 🙂
Nie, ja mam 175 cm a 73 kg, tiez ziadny pas, dost brucho 🙈😅 a vyzeram v tom otrasne. Tie rifle su pekne len na vysokych a stihlych..
Pridá ti to kilá.
Ja som mala možnosť vyskúšať a nie. Ak si široká, tak budeš ešte širšia. Ak túžiš po širokých skús nájsť dobrý strih širokých padavých gati, ale rifle nie.
Ak k tomu nebudes nosit uzke vypasovane topy/croptopy,urcite nie.
Co myslis pod sirokymi riflami? Boyfriend, mom jeans, baggy jeans, culotte jeans...? Velmi zavisi od strihu, vysky pasu a pod. Skus poslat foto 🙂
ked tak vyskusaj strih "mom fit". Moja pubertacka po tych sirokych velmi tuzila, no tiez je taka "babizna", aj cici aj rici, ale zas stihlejsi pas. No tie rovne siroke ju velmi rozsirovali a ak jej boli dobre na bokoch, boli siroke v pase. Vyskusala v jednom obchode asi 10 rifli, az plakala chudatko. A potom som jej doniesla "mom fit" strih a sadli super.
Mne nepripadajú pekné na nikom.
Taketo nieco myslim
@joesvk mne na stihlych vysokych vyzeraju pekne, na inej postave som ešte nevidela
@barbora0308 to je úplne jedno, niektoré deformujú aj peknú štíhlu postavu, ale jednoducho takéto rifle nie sú vhodné pre väčšinu zien. Máloktorá v tom vyzerá dobre. Len proste veľa žien to nosí, lebo chce.
No ak nemáš štíhly pas, tak asi by som volila iné.
Chápem, že sa to niekomu páči. Mne nie.
nos to, co sa ti paci. Je to veci zvyku, ked vidis na obrazkoch len chude modelky, tak si myslis, ze to pristane len chudym modelkam.
Riadila by som sa svojim pocitom. Choď,vyskúšaj ak sa budeš sama sebe páčiť kúp si. Bodka. Je to len o pocite.mam 58kg a 165cm a mám jedny plavhtaky🤣a jedny široké rifle. Keď mám chuť oblečiem si ich. A je mi jedno že niekto si myslí že som nízka,či že má rozširujú. Ja viem že cvičím,behám,športujem a že ak má rozširujú je to len ich pocit. Že sa ja cítim fajn je môj pocit ostatné ma netrápi.
Podla mna tieto siroke nohavice vyzeraju dobre len na velmi vysokych a stihlych zenach, s dlhymi nohami. Urcite nie na nizkych dievcatach, nebodaj s kilami navyse. Pokial sa ale tebe pacia a najdes vhodny strih, nos co chces.
@nika23t Nesuhlasim, len to treba vediet nosit a vybrat vhodny strih na problemove partie. Na stihlych zenach s dlhymi nohami vyzera vsetko lepsie, aj vrece 😁.
@barbora0308 neviem, asi je to vec vkusu. Mne sa to nepáči ani na tej fotke, ktorú si pridala. Aspon teda ja mat takúto postavu, volím iné. Ale, najdôležitejšie je, aby sme sa ako ženy cítili dobre v tom, co mame na sebe 😊. Napr s dcérou mame rovnakú veľkosť, ale v jej oblečení sa cítim smiešne a asi tak aj pôsobím. A aj ona v mojom väčšinou, takže nie je to len o veľkosti. A zase moja sestra si môže obliecť aj vrece a vyzerá vzdy parádne. Autorka, vyskúšaj, možno budeš fakt kocka 😊
@nika23t Suhlas, samozrejme, ze je to vec vkusu. Taketo siroke nohavice si dava skor mladsi rocnik, teraz su velmi in. Mne sa velmi pacia culotte aj mom jeans, sama ich mam v satniku a ja uz teda nie som teenagerka 😅. A teda mom-ky, kym som nasla tie vhodne, ktore mi neodstavali a fakt dobre pasovali, som sa nahladala tiez dlho. (Mam postavu hrusky s vyskou 168 cm a 60 kg) Ale napr. take baggy sa mi uz nepacia...su ale kocky ktore ich fakt vedia nosit. No a len si vezmime napr. taku baculku Missy Elliott, ktora uz za mojich mladi vyvratila aj to, ze zena s jej postavou nema vobec nosit baggy nohavice a predsa v nich ohurila 😁. No a teraz tu ma dnesna generacia plnostihlu Billie Eilish a jej "siroke" outfity...rodicia gulaju ocami a baby jasaju od uzasu.
Nie, budeš ešte širším dojmom pôsobiť
Ja mám mom fit a tie so zníženým pásom baggy?a veľmi mi vyhovujú, lebo nemajú obopnute stehná.
Tieto široke na to treba aj výšku, postavu
Mme osobne sa to nepáči ani na jednej tej modelke, co tu je na fotke. Vyzerajú skrátka ako "prestrihnuta plachta" ani sukňa, ani nohavice.
Mam velkost aku pises, ale som vysoka 177 cm, uz nie najmladsia 🙂 a mam siroke rifle modre a cierne, tie su pomerne elegantne a vyzera to v pohode.. len su rozsirene az od kolien a nie vela. Taky kompromis. Na foto uz sa mi tiez nepaci.
@barbora0308 kulotky su primarne "kratke" vacsinou 7/8 ale aj kratsie (3/4)..
@autorka ono zalezi aj ako to nastajlujes, s cim to chces nosit - top, topanky a pod...
@cookie29 Je mi to jasne, ale vacsinou su aj vsetky tieto dlhe "wide legs" jeansy zaradene pod culotte jeans, aj napriek dlzke 🤷.
Toto mame a este maju push up efekt, odporucam , keby mozes, tak chod do cocuni vo Viedni
Ja si nemyslím že sa tento typ hodí len pre vysoké a štíhle. Hodí sa postave typu hruška - širšie boky, úzke ramená. Opticky vyrovnajú postavu, zahladila širšie boky. Je treba zvoliť vysoký pás a tmavú farbu nohavíc bez nejakých svetlejších "vzorov".
Takéto mám aj ja, mne sa páčia a nosím veľkosť 40 výšku mám 160, asi ide aj o to v čom sa človek cíti dobre.
Ja mam velkost 40 a 167 cm, ale ja nemam moc brucho, skor zadok a stehna. Nosim take gate, mam dvoje - troje. Mne sa to paci. Urcite lepsie ako skinny, to je zle. Do leta ale mam v plane mat velkost 38. Tak mi drz palce.
Jedine, na kom sa mi širšie rifle páčia, sú štíhle a vyššie baby. Ja mam 48 kg, ale len 165 cm, takže sa sama sebe zdam smiešna. A ešte mladučke baby, školáčky, ale tie vyzerajú dobre vo všetkom. Ty sa ale riad svojim pocitom, vyskúšaj si, objednaj viac ks a a môžeš vratiť, ak nemáš možnosť ísť priamo skúšať do predajne. Možno budeš vyzerať super.