Dobrý deň aké máte skúsenosti s kvalitnou oblečenia v SINSAY A GATE?
Obidva sú Čína. Pre gate som niekedy robila, tak keď "navrhujú "odevy tak sa ešte váži latka
Čím ľahšia, tým lacnejšia. Idu za cenou, vôbec nie za kvalitou. Iba predať, predať, predať a co najčastejšie kupovať. Veľa vecí malo zmolky už na vesiakoch, topanky katastrofa...niekedy prišli všetky reklamovať. Všetky tieto reťazce to majú viac.menej tak
Vyjednávaju cenu s cinou a oni im to dopravu ju vo veľkých lodných kontajneroch
Prípadne môžete odporučiť obchod čo sa týka cena/kvalita pre dospelých ľudí.
Podla mna nic moc oba obchody. Ja tam nenakuoujem.
@autorka ja objednávam najčastejšie odtiaľto a som spokojná https://www.massimodutti.com/cz a potom aj Zara no tam sa mi zdá že tá kvalita nieje čo bola
90% tychto fast fashion neni velka kvalita preto je to fast fashion. dnes v mode zajtra ne, neni tam predpoklad ze kupis a nosis dlho. vacsina siju deti niekde v bangladesi za jedlo. ak chces kvalitu pozri si slovenske znacky. site na sr, misketosije, takitsk, mile, littlepeople…
Sinsay haraburdy na entú a podobne Gate....
Gate mala pred 20 r. omnoho kvalit. výrobky - mali sme zopár mikín.
Pomer cena/kvalita C&A, Tesco, Reserved, Mohito, Zara, H&M
Cca 7-8r rokov dozadu som kupila basic tricka zo sinsay a stale ich mam. Nosene sice len parkrat do roka ale drzia tvar aj farbu. Teraz uz odtial nic. V gate som si roky dozadu dokazala este kupit fajn veci, teraz uz nie. Odpad.
Ako všade, máš aj handry aj ok veci. Ja som napríklad v Gate kúpila tento rok bavlnené šaty dosť husto tkané a sú stále ako nové a poslúžia dlho, ale mali aj modely, ktoré boli ako sito. Treba proste vedieť vybrať. So sinsay mám kraťasy na spôsob lanových a sú super tiež.
S dospelymi nemam skusenost len s jendymi leginami a su fajn 🤣 a detskych veci odtial mam viac a tiez kvalita mi pride ok 🤷🏻♀️ ale necakam od tych veci, ze vydrzia niekolko rokov
Kupujem tam cez net len veci na domace nosenie. To je tak akurat...
kupila som v sinsay letne bavlnene saty a su skvele - aj kvalita, aj cena...je to take platno, ale na leto super. V gate nenakupujem
Ako čo..kupujem CA, Tesco, HM...mám z KiK tričká na doma a aj po oprati sú stále pekne a pevné....a ešte Tchibo máme pyžamá, tričká a sú kvalitné
V Sinsay z casu na cas maju lepsiu kvalitu na niektorom kusku (dobry material, spracovanie, aj sitie). Vtedy sa to oplati, lebo maju zaroven dobru cenu.
Takze sem-tam tam kupim letne saty, panske teplaky, ci svetrik pre seba (obcas sa mi tam paci len vzor potlace a material, vtedy kupim xxl vec a presivam si ju na nieco ine. Z neforemnej oversize cipkovanej bluzky urobim letny top a podobne.).
To iste Takko.
Ale zas, je to ta ista fabrika, ako pre znacky typu Mango a spol. Ten isty svetrik, co som kupila na jar v Sinsay za 7 eur vo vypredaji, mali potom v Mango na jesen za tusim 25 eur.
V podstate tieto znacky si objednaju typ oblecenia a iba stitky sa nasiju ine.
(Detto domace dekoracie Sinsay, Kick, Tedi. Ta ista Cina z Aliexpres.)
Takze ja uz davno nepozeram na znacku.
Ked ide o oblecenie, to si musim ohmatat, nech citim, aku ma kvalitu a podla toho sa rozhodnem. Je mi jedno, ci so stastim na ten kusok narazim v Gate, Sinsay, ci v drahsom obchode.
Uz sa riadim len tym, ci je dost kvalitny, dobre strihany a sity (nekruti sa v susicke) a vydrzi opotrebovavanie aspon styri-sest rokov a hodi sa mi do satnika.
Hrozne.
Cena/kvalita - reserved, hm, zara, lindex, Stradivarius, mohito
So Sinsay nemam sucasne skusenosti, len spred niekolko rokov. A mne vsetky tieto butiky typu orsay, sinsay, zara, hm, gate atd pridu na jedno kopyto. Rychlokvaseny polyester alebo "bavlna" ze priesvita a po par pratiach handra. Ja som raz mala reakciu z jedneho tricka s kratkym rukavom ktore bolo "bavlnene". Davala som si dokopy kozu niekolko mesiacov, odvtedy sa vyhybam tychto obchodom. Palil ma cely bok, pazuchy, hrud ale tak, ze som skriabala steny a vsetko som si oprala pred oblecenim.
Zo zary som si objednala nejake bluzky asi dva roky dozadu, na foto vyzerali elegantne aj potlac bola pekna. Ale ked mi to prislo a otvorila som sacok, cisty smrad a taky polyester. Keby som si natiahla na seba plastovu tasku z tesca, tak ziaden rozdiel. Poslala som to prec a odvtedy nekupujem tieto veci.
@deti95060810 presne tak. Pred rokmi bolo gate ok. Aj new yorker. Mam od nich par kuskov, ktore su roky nosene a nic im,nie je. Tricko z bavlny, kratasy a mikiny. Teraz uz len ked idem okolo, tak mi vadi aj ten zvlastny puch.....
Zo Sinsay mám rifle a sú super. Dcéra má odtiaľ aj mikiny s potlačou a nezošupali sa ani po viacerých praniach.
V Gate kupujem plavky a niektoré obľúbené mám už viac sezón,aj keď väčšinou po každej dovolenke plavky predám,aby som na fotkách nevyzerala rovnako 🙂
Aj ja tam sem tam nakupim, samozrejme len kvalitne veci, nie hocico, preto osobne. Treba sa tam poprehrnat a nehodnotit z prveho pohladu. Ja som reklamovala uz aj drahe znackove veci, takze pohoda, klidek, tabacek
Tesco má v poslednej dobe celkom kvalitné veci či už pre deti alebo dospelých. Ceny sú ale normálne, mávajú 20% zľavy 2-3 krát za rok, vtedy sa dá nakúpiť super. Ináč si zvyknem kupovať Lindex, Zara, HM (tiež sa dá vo výpredaji dobre nakúpiť) ale už to nie je taká kvalita ako v minulosti.
Za mňa Gate čistá Čína. Nevidela som tam ešte kvalitný kúsok. Sinasy mám pár kúskov, no kvalita je taký priemer