Čaute ženy, o pár mesiacov mám svadbu. Svadobné šaty mám urobené tým spôsobom, že vrch šiat *ramená a ruky* sú zo šifónu, takže priehľadné, ale predsalen nie úplne holé. Pod šatami musím mať podprsenku, kedže na moje prsia po pôrode dosť zafungovala gravitácia a na svadbu by som chcela mať dekolt pekný, takže nejakou bardotkou to nevyriešim, lebo tá mi prsia nedvihne tak pekne ako si predstavujem. Ide o to, že by som chcela nejaké silikónové ramienka do podprsenky, ktoré by boli MATNÉ, aby to nebolo až tak ako pesť na oko a nebilo tak strašne do očí, ale keď hľadám na googli, tak žiadne neviem nájsť. Nemáte prosím niektorá z vás nejaké skúsenosti, kde by som mohla zohnať silikónové matné ramienka do podprsenky?
@calathea97 hladaj radsej dobru podprsenku. Ved tu vyuzijes aj inokedy. Nechapem inak preco zeny platia nemale peniaze za saty a potom cely dojem znicia uplne nevhodnym spodnym pradlom.
Pýta sa na podprsenku, ktorá jej prsia aj dvihne… Autorka, také niečo?
@calathea97 Skúšala si tejpy? Lebo tými ramienkami zabiješ celkový dojem.
@calathea97 silikonove ramienka su davna minulost. snad si vazne tym nechces pokazit saty a celkovy dojem? Idealne zobrat saty a ist priamo na brafitting. Zbehni do Attractivu. Poradia, pomozu.. V tvojom pripade je idealna samodrziaca podprsenka. Na silikonove pruzky zbudni, nie sme v 80tych rokoch 🙂
A samodrziacu podprsenku nechceš radšej?