ahoj objednával niekto odtiaľ? naozaj je tam taká doba kvalita?? na fb mi vyskakuje skupina shein sk recenzie a tak, zeny si niečo objednávajú a potom pošlú fotku keď to príde a všetky sú natešene, a že to je úžasne a že objednajú znova.naozaj je tam taká kvalíta ako z obchodu? veď tie baby nie sú od toho platené že to tak vychvaluju 😀 tak nechápem
@rebrambora sú tam lacnejšie aj drahšie veci. napríklad take šaty za 10, je to vidno že to je shein ? keby to mal niekto na sebe ?
Za malo peňazí celkom dosť muziky. Kvalita sa rovná iným fast fashion obchodom ako Newyourker. Treba sledovať aj recenzie. Hovorilo sa, že na AliExpresse sa neoplatí kupovať oblečenie, čo sa mi aj potvrdilo. Ale so SHEIN sa to nedá porovnať.
ja mam so sheinu dost veci, ktore su fajn, niektore horsia kvalita, ale vacsina ujde.
z bavlny maju toho malo, ale najde sa.
@rebrambora presne tak,pracuje sa tam v neludskych podmienkach....
Mam odtial par kuskov z hodvabu. Nie je uplne super kvalitny, ale da sa to nosit a vyzera to celkom fajn.
Ja som objednala pár vecí, a su skutočne pekne.
Tiež som v tej skupine a mam za sebou pár objednávok, niečo ma dobrý materiál, ale je toho žalostne malo. Väčšinou natrafim na tenké umeliny, také krepovite materiály.
Objednala som pár veci. Mám odtiaľ drahší kabát, šaty atd. Kabát je ozaj krásny, nie je to renta. Aj po tom ako som ho oprala drží tvar. Ale objednala som to ešte v nevedomosti. Mám aj plno šiat z aliexpresu a tie sú teda top 😇 Potom som zhliadla videá od Natálie Pažickej a odvtedy som nekúpila už nikde nič (oblečenie) :D je to síce ťažké, ale aspoň som zistila, že s kvalitnými riflami a nadčasovými kúskami viem fungovať pomerne rafinovane 😇🙏
V zivote by som si odtial nic neobjednala a okrem toho, ako tato znacka nechutne robi svoj biznis, tak to ze pouzivaju farby kt obsahuju tazke kovy a v tych handrach je uplne svinstvo je uz iba ceresnickou na torte, pre kt si taketo veci na kozu urcite nedam.
Napriklad:
https://fb.watch/mqNCFaT1DC/
https://refresher.sk/56481-Nasa-Zem-je-zamorena...
och, ze za komunistzov, to co je za prirovnanie.
za komunistov neboli nutene prace, ani praca o rana do vecera a ani take priserne podmienky,podmienky boli sice ine,a le doba sa vyvija, tak zakonite ludia nemohli mat nieco co maju teraz, za komunistov bolo tolko ludi v praci, ze sa o seba podkynali, u nas su rozhodne 100x horsie podmienky, ako teraz. este pred 25r to bolo ine a dalo sa, teraz je to uz neudrzatelne, ide to dolu vodou, zamestnanci sa stazuju, odchadzaju, zeny ktore maju pred dochodkom, planuju predcasny dochodok, vcera sa jedna kolegyna vyjadrila, ze ma problem s patou, ide na PN, lebo to sa uz neda.
moji rodicia za komunistou robili aj v zavodoch a teda praca 8hod a bolo ich tam dost. plat primerany dobe. mama dokonca za slobodna mala v jednom zavode nadpriemerny plat, snad az 2x tolko ako bolo bezne.
@majamat súdružka, máš smolu, tvoj milovaný "komunizmus" sa už chválabohu nevráti, ak ti tak chýba, odsťahuj sa na Kubu alebo do Severnej Kórey
pevne verím, že máš doma všetko od kvalitných slovenských výrobcov 🙂
@danica2711ok, ale ty sa odstahuj na psychiatriu. akoze tebe sa zda vporiadku klamat ludi vymyslami? ty sa toho evidentne nestitits a este budes neikomu davat nalepky - "milovnik komunizmu" len preto, ze tvoje nazory na zaklade vymyslov nepodporuje, ze si nevymyslam, ale popisuje to co som realne zazil?
len u nas v praci na rovnaky usek bol dvojnasobok zamestnancov a robilo sa o polovicu menej roboty.
mama po pade socializmu chvilu robila v rovnakom zamestnani s rovnakm poctom zamestnancov, mala rovnako prace, ale uz len na polovicny uvazok.
pred dochodkom pracovala u sukromnika, ktory ju okradal o 20e z vyplaty, ktora bola aj tak uboha.
od susedov dievca, bez vdelania robilo v pohostinstve a preto, ze nemala este 18r, robila nacierno 12-14hod, oficialne 8hod. zamestanvatel neratal pracu na upratovanie do pracovnej doby. tiez jej neratal tie hodiny navyse vobec a vobec jej ich nezaplatil. iba tych 8 hod. keby jej ich dal aspon v nejakych odmenacha, wel on jej ich surovo nezaplatil.
hmmm, lepsia doba a lepsie podmienky, to fakt?
@kittykat22 a ja dúfam že sa vám dobre nosia veci z H&M, New Yorkeru, Gate a Reserved, ktoré funguje na tom istom princípe 😉😉
@kittykat22 mám pocit, že nie si v poriadku, rob s tým niečo ... dá sa aj ináč napísať názor na shein
@kittykat22 Tak Ty si určite aj s celou rodinou zaslúžiš predražené a značkové handry, ktoré sa možno vyrábajú podobným spôsobom, alebo si zrejme môžeš dovoliť luxusné kúsky od slovenských módnych návrhárov, ktoré majú síce 3- cifernú sumu, ale určite sú bio-eko-natural s certifikátom...Joj, milujem tieto poučné reči, keby som mala o všetkom uvažovať týmto spôsobom, tak si pomaly v živote nič nekúpim. Nech si každý kupuje čo chce, ja som so Sheinom maximálne spokojná, kupujem pre celú rodinu, kvalita za tú cenu super, vyhovujúce materiály, rýchle dodanie domov, zľavy...
Kvalita sa uz zlepsila, to oblecenie ale uz ani nieje take lacne. Aj priamo na Sheine si vies precitat recentie. Otazne je, v akych podmienkach sa vyraba a ake chemikalie v nom su.