Ahojte žienky.Hladam niejake stránky na sexi šaty na moju 40tku v lete.Bude v reštaurácii vo veľkom štýle.Nenosim žiadny kostým,zahalené veci.Proste chcem niečo sexi,flitre,mini,vystih....Taká proste som.Ak máte niejake šup sem foto.Dakujem
Popozeraj tuto stránku 🙂 https://www.erikafashion.sk/saty-sukne/cierny-o...
Ahoj, ja som si presne takéto šaty pokúpila zo Sheinu, je ich tam doosť...
Z tychto ziadne, vyzeraju lacno. Skus nieco sofistikovanejsie, uz nemas 25, nech tam nejdes v style chcela stara mladou byt
Toto je štýl, keď žena nevie aký má vek, a skôr je na smiech v takom oblečení, každý si pomyslí svoje, sorry nemás 20 chce to trochu aj sebakriticky, aj keby mas postavu modelky no neviem
@matkamirko no viem to odhadnúť bohužiaľ vždy to vidno na žene darmo, až tak sa vek nedá oklamať ani plastikami
Cierne so sttrapcami su pekne. Cierna je cierna, lahko ju ozivis trblietavymi doplnkami a nebudes,ako,diskogula. 🙂. Ak mas ,taku postavu, preco nie. Na letnu party sa hodia. No zalezi,aj,na tom, v akom style bude party...
@zuzik1407 Takéto až nie, to sú tak pre ženy do 30 rokov, pozerala som si tam šaty, tak tie bronzové trblietavé šaty, to by mohlo byť, aj dlžka je taká akurát.
@petronelag podla mna sa vekom ohranicit neda co kto ma nosit, ide o to v com sa dobre citi. Moj nazor, ja by si to ani ako 20 rocna nedala, proste u mna rifle, tricka, leto sortky, skort a ano mala som 40 min leto.
Čierne nie,cena je úplne jedno.Ja sa cítim v takých šatách dobre.uz to niejak ide ku mne.postava chudá
Ja keď nezoberiem sexi šaty,tak by sa ma pýtali či som chorá🤣🤣🤣🤣🤣
Pozri aj next, je tam toho vela, zalezi co sa ti páči, ti pristane
https://www.nextdirect.com/sk/sk/style/su185580...
@danyelia uff prepáč, tie pôsobia strašne lacno. Veď aj sú. Ja som za to, ak si dáš výstrih, tak dlhšie šaty a naopak, ak krátke tak bez výstrihu. Byť sexy sa veru dá aj takto. Už xkrát som dostala mnoho komplimentov a pritom mi netrčali ani prsia, ani zadok.
Skoro vsetky saty, co tu ukazujete su vhodne pre 20, max 30 rocnu stihlu sexi babu. V 40 by clovek by sa uz mal vediet obliect. Sexi mozes vyzerat aj v zahalenejsich satach. V tychto by si vyzerala smiesne a lacno. Zlate strapce v ultra mini a 40-nicka? 🤣 To si moze obliect Heidi Klum.
@stanulienkat Vás názor,neberiem.jednoducho je to môj štýl a každý kto ide na moju oslavu,je na mňa takto zvyknutý.....žijem len raz a obliekam sa takto.u mňa rifle a nohavice nenájdete.
@stanulienkat A 40- nička nemôže byť štíhla a sexi baba? 😁
@danyelia moze byt. Ale stale ma 40. Nie 20, ani 30. Zeny, ktore sa tvaria, ze su stale mlade su smiesne. Ak je ultra vystavny kus-paci sa. Moze byt. 40 nicok takych vela nie je. Ale samozrejme si moze obliect co chce. Vkus nie je pre kazdeho priorita.
@janulka1802 Tak je to vec vkusu, možno keby tu bola cenovka 120 € a značka Versace, tak by si povedala wauu... 😁 Neviem, mne na cene nezáleží, ak má žena postavu (hoci aj po 40-tke), že si také šaty môže dovoliť, nech ich nosí...Sú ženy, čo si kúpia značkové šaty za 500 €, no ak sa im nehodia a nemajú na to postavu, budú vyzerať tiež ,,lacno,,...Tieto 3 mám ja a cítila som sa v nich super, zožala chvály a to mám 38 rokov a 4 deti. Ale veď v pohode, každý nech si nosí, čo sa mu páči. Ale na Sheine sa dajú fakt vybrať super šaty, aj tie drahšie, na tom trvám...
No ešte dodám,áno som stihla ,167cm,50kg.A nemyslím ,že 40rokov je tak veľa,aby som si nemohla obliecť sexi šaty.Kedze rada sa obliekam sexi a pekne.Neviem,ale 40rocna si ma obliecť mech,alebo sa zahaliť????Keď Dara oblečie mini šaty a dá kozy von ,tak je VaV,to iste Vondráčková....Lebo sú hviezdy.obycajna žena už nemôže,už musí všetko zakryť....Ženy žijeme len raz!
@zuzik1407 nie, 40 rocna si nemusi dat mech, ani sa zahalit. Ale tie strapcove saty, co si ukazala uz ozaj nie. Sexi vies byt aj s vkusom. Aj v mini a odhalena vies byt sexi, len nesmie opat chybat ten vkus. A Dara je Dara, tu neporovnavaj s obycajnou 40nickou. To je showbiznis a postavu ma lepsiu ako 20.
Mohito.com