Šaty z Asosu

24. aug 2023

Ahojte, máte skúsenosti s šatami z Asosu ? Veľkosť vám sedí, taká akú nosíte ? Kvalita, pripadne fotky nejaké nemáte ? Ďakujem

xux
24. aug 2023

Co sa velkosti tyka, treba si pozriet tabulku. Kvalita dobra. Casto mavaju vypredaje a akcie, vtedy sa oplati

onedaynick
24. aug 2023

to sa neda zovseobecnit, asos ponuka mnozstvo znaciek.

victoriab
24. aug 2023

milujem asos, ich eshop, kde vies vyhladavat pomocou roznych filtrov, prilezitosti, oversize, plussize, tehotenske, vzdy je tam aj opisane, ako sedia, do tyzdna som ich mala doma, ked som hladala na svadbu, vzdy som si objednala aspon styri, vratenie bezplatne, takze do tyzdna vzdy vsetko vyriesene, este rychlejsie ako na svk, po nekonecnom hladani som tam nasla svoje vytuzene, ja odporucam vsetkymi desiatimi

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rebrambora
24. aug 2023

Vratenie je zadarmo. Najbezproblemovejsie ake som zazila.
Dojde ti QR kod, kt. potom len najlepis na balicek, kt posielaju tak, ze to v tom mozes vratit. Peniaze sa ti vratia do dvoch tyzdnov.

victoriab
24. aug 2023

@jj298 neplatis postovne, vytlacis to tlacivo na bratenie tovaru napises ktory tovar vracias a preco tusim to je predvyplnene len odfajknes, zabalis a odovzdas, ja som davala cez tu slizbu zasielkovnr do toho boxu, to je vswtko.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
victoriab
24. aug 2023

@jj298 no ja som mala vzdy postovne zadara, vsak oni maju furt akcie dake