Dámy,
Poraďte nejaké vhodné šaty na sobáš v kostole o 2 svedkoch. Nič klasicky svadobné .. najväčší problém je v tom , že potrebujem detskú velkost 152 a neviem nič vhodné nájsť. Ďakujem.
Detkú veľkosť potrebujete pretože ste nízkej postavy? A ešte hľadáte šaty ako svedok alebo ako nevesta nejaké vhodné na malú svatbu?
@vvrabec Áno, nízkej a chudej postavy. Šaty hľadám ako nevesta ale len na sobáš v kostole o 2 svedkoch..za to je moja predstava len niečo jednoduche, čisté, svetlé..žiadne svad.šaty. Len vôbec neviem čo keďže to bude asi na mňa ťažko 🙄 .
tak skus pohladat nejake saty u roznych predajcov - v spolocenskych. A hladaj vel. 34 dlhe (tie mozes totiz skratit podla tvojej velkosti., Ak budes kupovat take, co ma modelka po kolena, ty mozes mat do pol lytok. Hladaj "spolocenske saty biele, kremove, bledo modre..."
Rozmýšľala som aj nad dlhou sukňou nejakého pekného strihu a tričko s dlhým rukávom. Nemuselo by to zlé vyzerať, čo poviete???
pozri značku Mayoral....
v Mt viem o kamennom obchode kde majú túto značku . takže ak chceš aj vyskúšať tak daj IP
kludne - da sa. Biele tricko kludne ak chces tak aj s ozdobnou cipkou okolo dekoltu alebo uplne hladne zozenies jednoducho a sukna detto. Bud sifonovu alebo skladanu - obe vyuzijes aj neskor na letnu dovolenku s inym topom (farebnym napr. ). Ak budes chciet aby to vyzeralo "svadobnejsie" - dopln striebornym alebo strasovym opaskom, prip. niektore baby davaju folklornu stuhu.
Nápad to je dobrý ale ako som zbežne pozerala, tak ani tie sukne sú neni poriadne dostať v takej veľkosti akú potrebujem 😓.
Čo som bola na takých menších svadbách tak lepšie sú šaty, môžu byť aj v dlžke midi, napr. béžovej farby (mohli by byť aj krajkové)a k tomu podobnej farby ozdoba do vlasov alebo také sako a sukňa, svetlejšej farby, tričko nie.
@petronelag ja asi budem rada keď nájdem niečo čo mi bude dobre a bude ako tak vyzerať..asi veľa možností na výber mať nebudem 🤔.
Skús pozrieť About you a šaty značky Swing. Sú tam aj pekné biele vo veľkosti 34. Keby nie sú dobré, bez problémov vrátiš.
Takéto niečo? https://www.modrykonik.sk/market/saty/dq1fv8/sp...
Niektoré strihy( napr.ačková sukňa na šatách) nevadí ak je dlhšia sukňa napr pod kolená či do pol lýtok( veď pozrite staré čiernobiele české filmy tam majú herečky ačkové šaty do pol lýtok a ako pekne vyzerajú). Alebo šaty v predu nad kolená vzadu dlhšie- vy ich budete mať v predu po kolená príp. mierne pod kolená a vzadu dlhé to tiež bude pekné. Alebo skúste nájsť niekoho kto vám šaty skráti príp. si dajte ušiť šaty priamo na vás.
Saty Phinaney na stranke erikafashion pozri. Nieco take by bolo pekne o 2 svedkoch. Inak pekne modely bielych siat tam ma, len neviem, ci je to overena stranka. Ale, tak, aspon na inspiraciu
Ahoj ak by si mala záujem mam takú velkost
Inak aj vo velkosti 152 sa dajú kúpiť pekné šaty to už nieje úplne detská veľkosť - skôr pre staršie dievčará takže nebudú až také prečačkané ako detské a ak nevadí že nebudú mat výstrih tak skúste pozrieť (možno aj bonprix)
@petroneia Ďakujem. Máš nejaké šaty alebo sukňu?
@lenkakravcova jej ta je krásna. Len kto vie ako by 34ka sadla v páse a ta dĺžka ked ja som malička. Inak je veľmi pekná 👍
Keby bola dobra, brala by som ju hneď. Niečo také by som si predstavovala ❤.
Saty
@petroneia Ak sa dá, môžeš pridať foto? Ďakujem.
Skus normálne požičovne šiat kde Ti upravia šaty na mieru 🙂
Posli mi do správy kam
Ja mam 152 cm a teda ja bh som pozrela Bonprix. Cisla 32,34 mavaju tiez. Ja som mala klasicky z pozicovne svadobne, dali sa upravit, len ja teda mam "vacsie rozmery", aj prsia som mala a mam velmi velke. To je este hprsir podla mna take hladat.
Posielam ti rozmery 🙂
Dĺžka: 82cm, pás 31-32x2cm
Ešte má visačku 149€. Posuniem za 49€ 🙂
@lenkakravcova velmi pekne sukna. Ak je cela z tylu tak by sa mohla ist lahko na dlzku jednoducho podstrihnut?
@lenkakravcova ďakujem veľmi pekne za ochotu. Dĺžka je parádna akurát asi 1cm od zeme..len ten pás som si namerala 29cm 🤔.
Ako ona by ti asi nespadla, len by zišla nižšie k bokom, keby náhodou kľudne napíš. 🙂
@clarae musím pozrieť. Myslím že by to malo byť možné tá spodná časť bola myslím bavlna podšívka. Pozriem keď budem doma. Keď tak mi napíš do správy. Nafotim ju na čiernom podklade nech vidno ju lepšie. 🙂
Ak nechceš nič klasické, tak skús pouvažovať nad dlhším elegantným kabátom a je jedno aké šaty si dáš pod kabát. K tomu čižmy na opätku a pančušky.