Ahojte,
chcem sa spýtať. V živote som nebola na žiadnej svadbe a čoskoro idem za svedka. Chcem sa spýtať aké šaty si mam obliecť. Dlhé/kratke/farba/vystrih/nevysrih. Vôbec nemám nejakú predstavu. Alebo by bolo lepšie sako, pekne nohavice atď?
Ďakujem
@mk1111111111 vôbec nezáleží aká svadba to bude.Ide za svedka
@mihula a? Cobsi jej touto odpovedou poradila? na urad o 2 svedkoch, moze byt aj kostym
ja sa vyjadrim len k dlzke a vystrihu - saty nemusia byt po zem a golier ku krku, ale vsetko v ramci slušnosti - hlavne nech neposobis vulgarne.
a tiez by som konzultovala s nevestou - ak sa chysta mat uplne jemne, jednoduche saty, tak by som neprisla v satach, v ktorych by som bola ako torta - zaziarit ma v prvom rade nevesta, nie ty, ale to je len moj sukromny nazor.
Chod do pozicovne a povedz o aku svadbu ide a aku mas ulohu- poradia podla trendov, typu postavy....
@lindus_esterka tak určite nie, žeby som tam prišla ako neviem čo (kukuricka bonduelle:D). Len asi zhruba ze čo:D
@mk1111111111 dodám svadba bude aj v kostole
Šaty, žiadne príliš obtiahnute, príliš krátke, príliš výstrih. Do kostola ideálne zakryť plecia. Chod do obchodu a skúšaj.
Ja keď som bola svedok, mala som dlhé spoločenské šaty z požičovne. Tiež to bolo v kostole, takže žiadny prehnaný výstrih a zakryté ramená, ja som mala prehodený šálik (letná svadba). Zbehni do predajne/požičovne spoločenských šiat, oni to majú v oku a vedia fakt dobre poradiť. Farebne som ja vyberala mimo veľmi tmavej, veľmi svetlej (ako biela, béžová). A spýtala by som sa nevesty, či má ona nejakú presnú predstavu… Kamoška nemala, tak ja som mala šaty, čo mi najlepšie sadli na postavu (veľa kíl navyše), aj farebne - dlhé, korzetík a sukňa do A, fuchsiová farba.
A kľudne môže byť aj spoločenský nohavicový kostým, ale závisí aj od veku, skôr sa mi to hodí ak si staršia…
@jazula ďakujem krásne <3
@januska12323 ďakujem
A to je taky problem sa piradit s nevestou?
Poviem len ze urcite nie cervenu, ciernu, zle vyzeraju na fotkach, rozbija to obraz. Moderna je eukalyptova zelena, broskynova, pudrova ruzova tiez krasna
@kitycat ja idem práve jej mužovi robiť svedka a s ňou nie som nejako extra v kontakte
Zalezi, aka svadba to bude. Zvacsa saty. Mozu byt dlhe, aj kratke.