Ahojte, potrebujem poradiť, ake šaty si obliecť na vianočný večierok v štýle "jungle party". Nechcem nič extra vyzývave.
Pozrela som bazar tu, aj rozne stranky, ale nič extra ma nazaujalo.
Ak viete poradiť, kde hľadať, budem vďačná.
ďakujem.
a co je to ta jungle party? 😀 mna inak udivuje takato tema prave na vianoce. to kto vymyslel? 🙂
Ved nejake leopardie vzory, vsade je toho plno, alebo Zebra. Nieco bezove/ khaki k tomu a hotovo. Nemusi to byt vyzyvave
@zuzkanaj Ja osobne by som isla skor nieco na styl safari, dala by som si taketo nejake saty + napr. nejaku peknu satku, celenku, stuzku...so zvieracim vzorom na hlavu a vybavene 😁.
Smaragdovo zelene?
Vyuzijes aj na blbej dzungle party aj na vianoce
V džungli sa chodí skoro naholo, to bude dobrý večierok.
Jungle party to niekomu seriozne preplo? Na vianocny vecierok 😬 tiez by som si asi dala nejake bezove/hnede lanove saty (co by som vyuzila aj neskor), maximalne nejake leopardie pancuchy a doplnky
šaty s leopardím vzorom, alebo zebrím prípadne kvetinové šaty s palmami, monsterami...nemáš doma letné šaty s podobným vzorom?
Ja by som tému vyriešila doplnkom (šatka, lodičky,)a išla v tom, čo sa mi páči.
Neznasam zvieracie vzory najviac na svete....takze nic neporadim. Fakt uz skor safari. Ale jungle na vianoce....dakomu dost prepina.
@elzena2 Tie šaty by boli aj vhodné a tie rukávy by som dala upraviť na dĺžku po lakte, aby to neprekážalo.
Kvôli večierku kupovať nové oblečenie/ doplnky ?!
Škoda € a kumulovania handier. Eko ?
Veď to stačí drobnosť v tom štýle (náušnice, doplnok vlasový, brošňa). My máme tiež tematickú Xmas party, ale každý si samozrejme môže obliecť to čo sa mu páči, jediná podmienka je dodržať určitý dresscode na úrovni (t.j. nie tenisky, rifle).
Náhodou, mne sa jungle party páči, viem si ju predstaviť ako super kreatívnu a neokukanú 👌
Mne napadli nejaké tigrované šaty alebo sukňa. Inak osobne sa mi takáto téma vianočného večierka moc nepáči 😒
Akože outfit na takúto tému s da vyskladať naozaj krásny, keďže teraz sú plne obchody zvieracích vzorov. Ale ako téma vianočného večierka? To komu preplo? 🙈🤷♀️
@zuzkanaj skús zara, sinsay.
Skús sekáče.