Šaty na svadbu

rutyruth
22. júl 2024

Baby zomrel nám ocino a sestra robí o mesiac svadbu. Nevesta sa vyjadrila že cierne saty nemáme mat. Dnes som v obchode zbadala tieto a majú super materiál. Myslíte že sú vhodné sa svadbu?

eternity24
22. júl 2024

@rutyruth veď tieto su čierne.

glorikarebeka
22. júl 2024

Mne sa páčia, zlaté doplnky by som dala

deti95060810
22. júl 2024

mne sa páčia...

vyrovnanaosoba
22. júl 2024

Ak nemáte mat čierne, tak nie sú vhodné. A aj celkovo sú smutné na svadbu. Za mňa na takú udalosť ako je svadba, je "odpustené" zdržanie sa smútku. Ak sa svadba nedá preložiť.

patka06
22. júl 2024

pekné, podľa mňa sa hodia

gab1sol
22. júl 2024

@rutyruth opýtaj sa v prvom rade nevesty, čo hovorí na šaty.

rutyruth
autor
22. júl 2024

@gab1sol OK. Ďakujem. Určite sa spýtam. No ja v poslednej dobe nekupujem veci na leto ktoré sa mi páčia ale podla hmatu. Lebo niektoré majú taký hrubý materiál ze by som to v lete nevydržala v nich. Tieto sú veľmi príjemné, lahucke.

jomarch
22. júl 2024

v prvom rade uprimnu sustrast....:/ ja by som sa na saty spytala nevesty. ked som mala svadbu ja, viacere kamosky sa ma pytali na vhodnost svojich siat. nemala som problem ani s ciernymi. mne osobne sa tieto konkretne nepacia, ale myslim, ze su na svadbu v pohode vhodne, dolezite, ze sa pacia tebe.

vanilkovazmrzka
22. júl 2024

Musi byt tazke tesit sa zo svadby tak kratko po umrti blizkej osoby :(

Kazdopadne saty su cierne, a cierne nemate mat. A za mna sa na svadbu nehodia ani keby si nevesta nedala poziadavku ze nie cierne. Ale ak sa ti pacia, kup si ich, len na inu prilezitost…

rutyruth
autor
22. júl 2024

@jomarch Ďakujem.

rutyruth
autor
22. júl 2024

@vanilkovazmrzka No ani sa netešíme. Žiaľ doba je taka že rezervácie sú 2 roky dopredu. Takže zrušenie by to dosť predĺžilo. Ocino trpel veľmi dlho a vidieť ho zničeného v trápení bolo bolestivejsie ako samotný koniec. Na konci už nevedel co robí a už to bolo aj nebezpečné. No chýbať bude nesmierne.😌

vkatush
22. júl 2024

Mne sa úprimne nepáčia. Nemám nič proti elegantnej čiernej na svadbe (dôraz na elegantná. Mali sme na svadbe jednu smútiacu celú v čiernom, presedela ju celú ako nepodarená Mortyša).
Tieto mi prídu zvláštne, nie úplne na udalosť ako svadba a veľmi priesvitné.

lucia13022023
22. júl 2024

Mne sa nepáčia. A ešte k tomu sú čierne, čiže by si nesplnila to, čo nevesta chcela. Ale na druhej strane rozumiem, že ak máte smútok, nemáš náladu si dat niečo kriklavo oranžové. Neviem no, spýtala by som sa nevesty, ved to je už normalka teraz. Úprimnú sústrasť prajem :/

gab1sol
22. júl 2024

@rutyruth ono, šaty samé o sebe sú pekné a chápem, aj výber materiálu a aj farbu (vzhľadom na nedávne skutočnosti, úprimnú sústrasť), len toto asi naozaj prediskutuj s nevestou. Mne osobne ako neveste by to nevadilo, ale na druhej strane, akceptovala by som aj prianie nevesty… Každá sme iná.

lenocka5533
22. júl 2024

@rutyruth Bratranec mal svadbu 3 mesiace po smrti našej starej mamy, moja mamina(jej dcéra) mala tmavomodré šaty, ja som mala svetlé pretože si to tak mama želala, mala som vtedy asi 15 rokov, takže sivé alebo modré šaty by mohli byť vhodné.

butterflyeffect
22. júl 2024

Mne sa na svadbu nehodia vobec a plus ked sa vyjadrila nevesta ze cierne nie, tak myslim ze by ta potom mala riadne v zuboch…

anickabasnicka
22. júl 2024

@rutyruth pokud nevesta rekla,ze nechce cerne saty, mela by jsi to respektovat. je to jeji vyznamny den!!!.nez jit na svatbu oblecena jak cerna vdova a sedet na zidli jako hromadka nestesti, mela by jsi radeji zustat doma. je lepsi se omluvit a neprijit, kazdy to pochopi, nez jit v cernem a kazit svoji naladou a oblecenim svatebni atmosferu........ty saty nejsou vhodne na svatbu.oblekla by sis je, kdyby jsi nedrzela smutek?

rutyruth
autor
22. júl 2024

Tak nevesta s nimi nemá problém. Vyskúšam, objednam. Uvidím ako budú pôsobiť na postave. Ci nebudú priehľadne, fádne alebo vzor pôsobiť rušivo. Ďakujem dievčatá

lydiaklucarova
22. júl 2024

Vyzeraju skvelo,so zlatymi doplnkami budu super.

rutyruth
autor
22. júl 2024

@lydiaklucarova Ďakujem 😉