Ahojte dievčatá 🙂
Keďže ma čaká za chvíľu stužková môjho syna, rada by som videla dáke inšpirácie, čo ste mali oblečené vy alebo čo ešte len budete mať oblečené, ak už máte šaty kúpené. Idem iba ja, samozrejme syn a jeho priateľka.
Ďakujem za inšpirácie 🙂
Raz som robila čašníčku na jednej stužkovej, bola tam žena, ktorá mala tmavo modrý až čierny overal, nohavice boli dole široké. Čierne sandalky strieborné doplnky, vysoký cop ulizany, dlhé čierne vlasy, krásny makeup. Strašná kocka bola.
@ibrunova Skôr takéto šaty majú na stužkovej, košeľové som tam ani nevidela.
@hrabovo ja som mala taketo podobne (nie z Bonprixu), so sirsou suknou.
Je mi jasné, že možno nikto nemal. Ale ja by som si dala 😉
Jednoduché krátke šaty, dlhé majú maturantky.
@lucia13022023 toto môže byť super, iné, mladistvé a šik ja sa cítim mladá, rada nosím lezernu módu, k tomu tenisky, drdol, šiltovka...
Alebo kombinácia body a saténová sukňa pod koleno, v tom prípade asi čisto čierne alebo dáka nevtierava zrak neoslepujuca kombinácia
@hrabovo tie šaty sú pekné, aj vhodné
Mne sa strašne páčia košeľové šaty. Existujú aj elegantné verzie. Podľa mňa pôsobia moderne a štýlovo a zároveň to nie je prečačkané.Lebo v ten deň majú byť najviac vyparádené maturantky. Takže dlhú róbu, ktorú budú mať väčšina tých dievčat ,by som nedávala. A zasa šaty ako na svadbenú mamu mi pripadajú starodávne.
To len môj typ.Dlho som nehľadala,tak určite sa dajú nájsť lepšie.