Ahojte, myslíte že tieto šaty sú vhodné pre štvrtáčku na stužkovú?
Určite sú vhodné, v dnešnej dobre je veľmi veľký výber. Ja som si kúpila z factcool a som Mega spokojná. Ja sa inak pripnem, frajerka môjho syna si kúpila total obtiahnute šaty, plánuje si k nim dat nike tenisky, teraz všetci nosia, lebo veď aj chalani stuzkari budú mať tenisky k oblekom. Ja som sa ju snažila Smerovať k topánkam, ale ja neviem.... Za mňa sa to nehodí, aký máte názor vy?
@hrabovo ani k obleku sa tenisky nehodia, nieto este k satam
@martinkatinka tak oni sú športovci, zas nie dáke rozcaptane, aj obleky budú mať k tomu prispôsobené, ale k šatám....
@hrabovo ani k obleku sa na takuto prilezitost tenisky nehodia. To je jedno, ze su sportovci.
Za mna sú tie šaty dosť “honosné” a určite na staršiu vekovú kategóriu . Ale keď sa páčia jej a bude sa v nich cítiť dobre , potom neni o čom
A tieto sú tak moja kategória skúste radšej niečo dievčenskejsie
Vhodné.ak má plné prsia.Ale nepraktické.ten vrchný tyl či ako sa volá sa pozaťahuje.Hladala by som aj niečo iné.
Jednak pridávajú na plnosti. Bude v nich teplo. Za mňa skôr pre mamu.. Ale ak sa v nich cíti dobre, neurazia.
https://www.krolowa-shoppingu.pl/sukienki-dlugi... u nás mali dievčatá tento štýl, z tých jednoduchších, žiadne nariasené ani krajkové
Myslím, ze tieto šaty si taky “matróna” štýl. Volila by som skôr to čo pridala ibrunova
@martinkatinka takto sa chalani dohodli, mne sa to paci, však nie také tie platené rozcaptane.... Len teda k spoločenským šatám, to fakt nie
@tereza222 sú krásne, ako princezná budeš 👍
Iba ak je plnostihla a potrebuje zakryt kila. Ak ma co len troska lepsiu postavu, tak tie co pridala @ibrunova su vsetky fajn.
môžu...tiež riešim tento problém...