Ahojte, potrebujem poradiť.
Čaká ma ples a ja sa neviem upraviť. Neviem sa namaľovať, neviem si vybrať šaty, čo sa k čomu hodí, kabelku, topánky...namaľovať ma môže kozmetická ucesat kaderníčka ale ja ani nemám cit pre to, aký účes sa mi hodí.
Budem tam všetkým na očiach a nie som ten typ "to nerieš".
Dajte prosím typ na nejaké zostihlujuce saty, a co k tomu, môžu sa k dlhým satam baleriny?
Nie je to ples v opere, ale vôbec nemám prehľad. Pridávam jednu fotku, aké šaty by sa mi asi páčili, ale neviem, či sú vhodné.
Postava a173 cm a 87kg. Vďaka za každú radu.
Šaty sa obrázku sú úplne vhodné. Ak budú dostatočne dlhé (zakryju obuv) , kľudne si obuj baleriny. Peknú zábavu
Saty si podla mna vybrala skvele!
Šaty podľa mňa tiež super, účes aj líčenie ti dobrá kaderníčka/kozmetička poradí… len tie baleríny mi nesedia… keď ti ide o pohodlnosť, tak radšej sandálky, kludne na nizučkom až žiadnom opätku, pripadne lodičky s hrubým stlpikovym opätkom… asi podľa toho aké dlhé ti budú šaty, ak ich nebudeš chcieť upravovať.. ono to pri chôdzi, tanci vidno aj ak v stojí nie a teda balerínky za mňa fakt nie
Ďakujem pekne!
@lindous takéto niečo som potrebovala, čo obuť ako náhradu k balerinam, vôbec som nevedela, či sa môžu sandalky. Ale teda zavretu špičku však?
Tieto si pekne, zvolila by som k nim hnede/ zlate doplnky. Pomerne jednoduche licenie, len pridat trosku hnedym tienom a mozno do kutika zlate na oci. Pomerne neutralny typ ruzu. Alebo naopak ubrat z oci a napr bordovy ruz.
Sandalky mozes, to je jedno ta spicka, len na ples baleriny, co nemaju ziadnu podrazku prakticky vyzeraju zle. Hlavne trosku podpatkom zdihnes postavu a vytvarujes. Pomoze to .
@kiki68 ďakujem za tip.
Dievčatá ďakujem srdečne, zlepšili ste mi deň, cítim sa ako mimoň keď sa riešia babské veci, šaty, líčenie, kabelky,modne trendy...
Strihovo su na plnsiu postavu fajn aj farba pekna. Ak si das sandalky, tak si nemozes dat pancusky, ak budes mat lodicky, tak mozes siahnut po nejakych stahujucich pancuskach. Ja by som k tej farbe kludne zvolila cierne topanky a aj nejaku malu ciernu kabelku ak si skor na klasiku a ak chces trosku experimentovat, tak tym ze saty su jednoduche, tak znesu aj nejake lesklejsie topanku+kabelku.
Ja by som si ale saty na ples urcite neobjednavala z nejakej pofidernej stranky ako shein, lebo ti pride nieco z lacnej latky v pofidernej kvalite. Skor by som si asi isla nieco vyskusat osobne alebo skor objednala z overenych stranok ako asos, aboutyou, zalando…
Tazko ale povedat ako tvoja postava vyzera iba podla cm a uvedenych kil, lebo kazdy clovek to ma rozlozene inak. Ja ked mam pri 172cm 70kg, tak som stihla ale zas silovo cvicim 🤷🏼♀️
Vlasy by som nechala spustene dole, ziaden velky vyces, skor nieco prirodzenejsie.
Mne sa osvedcili okrem miadresses aj bajahuc eshop. Kvalitou su obe vyborne 🙂
Balerínky nie.Nejake sandále na úplne malom podpätku.
Aj malý opatok dosiahne to,že sa nebudeš tak hrbit a budeš mať,,krajší krok
Saty su krasne len bacha na farbu, ci sa hodi k tvojej farbe tela. Na mne napr tato farba vyzera hrozne
Ja mám z Mie zopár šiat, tiež mám cca tvoju výšku (tuším 175, dlho som sa nemerala 😁), šaty odtiaľ sedia perfektne, sú pohodlné a aj na dĺžku sú super, topánky ti zakryjú.
Baby ti už písali ohľadom topánok.
Možno len ešte k farbe. Záleží, aký si typ pleti a aké máš vlasy. Niekomu taká farba ide a niekomu nie.
(Ak sa ti dá, v KE majú kamennú predajňu, môžem tam poskúšať, ale ak nie, objednaj si 2-3 varianty farieb, jedne si vyber a zvyšok vrátiš).
Dievčatá srdečná vdaka🙂
Také šaty som skúšala aj ja.... mám podobnú postavu....
Páčili sa mi no keď som si ich vyskúšala tak som mala o 20kg viac.... Poriadne ma rozšírili....
Najprv treba ísť poskusat strihy a ak tak potom objednať....
Šaty sú krásne, aj farba pekná aj strih. Kľudne si daj balerínky, aj tak ich nebude vidno spod šiat. Ja som bola na jednej akcii a mala som béžové. Veľmi pohodlné. Ak nosis 37 môžem ti ich odfotiť a poslať, mne sú veľké, nosím 36, ale nemali a nikde som nič iné nezohnala. Kabelku som mala béžovú. Ladila s balerinkami. Biele ani čierne sa mi k tomu nehodili. Vlasy si vopred vyskúšaj účes, čo by sa najviac hodilo. Teraz je v móde urobiť drdol hore na hlave.
Momentálne pracujem mimo SK, ale tak ma potešilo, aké sú ženy a dievčatá v tejto diskusii, milé, prajne, príjemné. Tie šaty sú veľmi pekné, tak akurát elegantné a v dnešnej ulietavajucej dobe vhodné hoc aj na ples v opere 🙂) . S pekným úsmevom a v topanockach, ktoré Ťa nebudú tlačiť, budeš nádherná.
@bylka áno, konečne diskusia, kde sa nikto nehada😃 pôjdem ale asi osobne po skúšať po obchodoch ešte strihy, dostala som veľa dobrých rád.
@margotka17 mam nohu väčšiu, ale si láskavá, vďaka 🙂
Ako ex profesionálna vizážistka budem trochu oponovať. Šaty sú krásne, ale pri plus size je dôležitý typ postavy. Ak je objemnejšia vrchná časť tela alebo súmerná postava, tak sú ok. Ak sú širšie boky, stehná a brucho, zvolila by som šaty splývavé, určite nie naberané v páse. A tiež záleží na tom, koľko plusov size máš. Ak je to viac ako XL, určite by som odporúčala decentnú eleganciu, výstrih do V, jeden výrazný šperk.
Šaty sú vhodne, podobne som mala aj na svadbe, tie čo si rovno poslala tak sú z SHEIN, neviem čo stoja na tej stránke ale cez SHEIN tak 30-40€ v plussize verzii