Ahojte hľadám dlhé spoločenské šaty na ples problém je že mám 168cm a cca 74 kg mám ponesie ruky a hlavne boky po pôrodoch :( mne sa veľmi páčia saténové šaty také jednoduché len neviem či je to na moju postavu vhodné. Požičovňu nechcem hľadám také okolo 100 eúr. Neviete niečo poradiť rozmýšľala som niečo takéto len neviem či na moju postavu to je ok...
Saténové sú fajn a sú aj pekné,len ako spomínaš postavu,tam je dôležitý strih,nie materiál. Ba aj farba vie opticky upraviť postavu. Svetlé farby rozširujú, tmavšie zoštíhľujúcú. Tmavo modré,či tmavo zelené a podľa postavy, riešiť strih šiat.
Odhalené ruky adi nie, ked máš nadváhu. Satén je krásny materiál na štíhlu postavu. Inak vie byť veľmi nelichotivý k postave a ukáže každý nedostatok takýto typ šiat
A čo by ste mi teda poradili?
Saten zvyrazni kazdy faldik. Predpokladam ze toto ti zrovna netreba. Strih s takoutu suknou moze byt, ale vrch z ineho materialu a idealne s rukavmi
Ak máš väčšie boky,tak skús také,čo sú strihané pod prsiami ,nie na páse a bolerko v tóne.
Do tychto siat sa pekny dekolt priam hodi a boky ti skryju, vybrala si si za mna nadherne saty
Objednaj a vyskusaj doma s topanockami a uvidis, poslat naspat sa vzdy daju a ty si ich vies doma komfortne vyskusat, pripadne upravit u krajcirky ak nieco treba
Aj keď na fotke z vianočného večierky vyzerám ako dvestokilova tá fotka má tak zdeptala že už sa bojím výberu šiat niečo hrozne aj ruky aj celá
@leushka1574 Krásne 😊
Tie červené šaty sú jedna katastrofa 🙊 ružové saténové sú pekné a podla mňa nie si tučná.
Sú pekné a úprimne,čakala som inú postavu 😁.Môžeš si dovoliť,máš fajn postavu,aj tie saténové,rovno aj tie ružové.
Len stiahni v bokoch,push-apku a zabav sa 😉
@kavasmliekom haha tie som dostala a teda aspoň majú príjemný materiál 🤣🤣🤣
@leushka1574 dobre tipy, tie posledne su krasne. Autorka nemas vobec taku strasidelnu postavu, inspiruj sa tymi obrazkami isto najdes take v ktorych budes vyzerat super
Za mňa určite nie potrebuješ šaty, ktoré ta trosku natiahnuť zakryju všetko zlé
opatrne so saténom, aj ja som si myslela, že môžem..mám 59 kg a 162 cm,,,trošku bruško a nie je to ono,,saténky sú fakt len pre štíhle, bez bruška...
@margotka17 tie sú veľmi pekne len sa bojím že by ma rozšírili vyzerá tá sukňa hore taká nazberkana
Prečo my ženy tak strašne riešime či nám šaty zvýraznia kilá navyše alebo nezvyraznia. Kým muži sa narvu do hocijakeho obleku, niektorí aj do menšieho a žijú. Podľa mňa autorka nie je tučná, ale prečo by sa tuční ľudia mali obmedzovať, beztak všetci ich poznajú a vedia že najstihlejsi zrovna nie sú. Ako neviem, ale ja by som si vzala šaty ktoré sa mne páčia a bolo by mi jedno co zvýrazňujú. Veď v beznom živote človek nosí rifle ktoré tiež pekne vedia zvýrazniť nedokonalosti alebo iné druhy vecí. Pokial sa ti páčia tie saténové šaty, ber ich.
Prečo nechceš požičovňu? Skúsila si? Veď pani na teba pozrie a má to hneď v oku, vyskúšaš, ak nie, tak odídeš a výber veľký....ja som bola pár krát a max spokojnosť, určite lepšie ako objednať jedny, nesadnú, no áno vrátiš a potom čo objednas ďalšie a ďalšie? Veď to trva a stále výsledok neistý.
Mas postavu v pohode. Vobec nemas taku hroznu postavu ako si sa opisala. Teraz su vsade vypredaje, chod a poskusaj. Aj predavacka ti poradi.
@rozkvet1 mas pravdu, ze chlapi to neriesia. Ale my zeny chceme byt pekne za kazdych okolnosti. Ja by som sa tiez necitila dobre, keby mi saty zvyraznovali to, co nechcem. Zeny sa chcu citit sexi a pacit sa. Nie som zastanca, ze si mam obliect, co sa mi paci. Bohuzial mnoho zien sa tym riadi-vidiet to po meste a celeeee zle. Ked sa vcelku pekna zena nevkusne zhovadi.
@rozkvet1 nejde o iných, ale ja sa chcem cítiť sebavedomo, sexi, pekná.
Možno by skryla to čo má. Veď choď niekde do obchodu a vyskúšaj viacero šiat. Nemusíš kúpiť ani jedny, len zistíš, čo ti viac vyhovuje.
Takýto materiál skôr nie, pretože pod ním vidno všetko.. za mňa na takýto typ šiat musí byť jednoducho postava.. plus, budú nadberať boky