Šaty na firemný večierok

benimnadir
25. okt 2024

Dievčatá urgentne potrebujem poradiť, muž je v tomto neznalý ako keby ho po dvoch dňoch z lavíny vytiahli, tak sa obraciam na vás. V decembri majú u muža v práci firemný večierok, ktoré šaty budú vhodnejšie? 5 rokov som tam nebola, neviem, čo tam teraz ženy nosia, nechcem prísť ako zo stodoly. Z týchto dvoch si neviem vybrať.

muchotrafka298
25. okt 2024

Hladaj nieco ine, nie su vhodne ani jedny. Tie druhe su neskutocne vyzyvave, vsetci budu na teba pozerat (ak nemas postavu ako modelka na foto, tak to uz vobec nie). Nehodi sa to na firemnu akciu. To nie je posedenie s kamaratmi.
Skus sa vyvarovat vacsich vystrihov, velkych rozparkov, prilisneho odhalovania koze, priesvitnych materialov. To, co je vhodne na vecierok s kamaratmi, doma s rodinou, nie je vhodne na firemny.

benimnadir
autor
25. okt 2024

@muchotrafka298 dakujem, idem sa este porozhliadat

ibrunova
25. okt 2024

U muža bývala vždy kapustnica aj s rodinami, ale bolo to skôr neformálne posedenie, takže radšej si over, aby si tam neprišla v takýchto šatách a všetci budú v rifliach. Ale ak áno, tak ani jedny z týchto dvoch

marcellka32
25. okt 2024

@muchotrafka298 súhlasím, pohladaj iné, bez hlbokého výstrihu a rozparku po boky

benimnadir
autor
25. okt 2024

@marcellka32 dievcata neverili by ste kolko somarin mam v skrini. 🤭

benimnadir
autor
25. okt 2024

@ibrunova no u nas to bude trochu formalnejsie, v restauracii, bez deti, manzel je poslanec, v rifliach urcite nie. Ale pohladam nieco "normálnejsie"

benimnadir
autor
25. okt 2024

Lepsie?

nyusika
25. okt 2024

pre mna su oboje ako na karneval.
uz na fotke vyzeraju extremne lacno, ako polyesterova handra.
isla by som v ciernych, vacsi vystrih - ale nic vulgarne.
a v ziadniom pripade nie cizmy k takymto satam.

lucia245
25. okt 2024

@benimnadir prve alebo tretie

benimnadir
autor
25. okt 2024

@nyusika a tie cervene nad tvojim príspevkom? Maju ich aj v ciernej

nyusika
25. okt 2024

@benimnadir tieto s lodickami su uuuplne super.
skusalsa si si ich a vyzeraju perfektne.
reda...ak mas dobre nohy 😀

https://www.zara.com/sk/sk/mini-saty-z-dvojitej...

nyusika
25. okt 2024

@benimnadir nepacia sa mi, ako pre starsiu pani

benimnadir
autor
25. okt 2024

@nyusika tak tie vyzeraju super, dakujem 🫶 som dost chuda, ale na take dlhe cizmy som kratka, musim zvolit kratsi variant ciziem 😂

nyusika
25. okt 2024

@benimnadir cizmy NIE, lodicky

benimnadir
autor
25. okt 2024

@nyusika dakujem 🫶

nyusika
25. okt 2024

@benimnadir pokial to nebude uplne ye vecerna udalost sa bude to menej fotŕmalne, mozno nejake kotnikove by este sli, ihlickovy opatok, nie hruby

zuzidr
25. okt 2024

malé čierne a lodičky

benimnadir
autor
25. okt 2024

@nyusika no nebude to zrovna kapustnica skor taky slávnostný obed, ziva hudba typu husle atd, sampanske, vecer tombola..aspon tak si to pamatam

nyusika
25. okt 2024

@benimnadir tak by som sla v lodickach 🙂

kavasmliekom
25. okt 2024

A prečo by nemohla upútať pozornosť? Veď ma byť ozdobou muža. Nie vyzývavo, ale nemusí mať len čierne šaty bez výstrihu, bez lesku.
Nech sa manžel opýta, alebo zisti v akom štýle bude večierok. Dresscode.

benimnadir
autor
25. okt 2024

@kavasmliekom nie je stanoveny dress code, skratka elegancia, trojchodova vecera, koncert huslistky, pomedzi to nejake sampanske, je to vsetko v podobnom duchu ako ples.

birika
25. okt 2024

@benimnadir tieto su pekne...kde sa daju kupit/objednat?

benimnadir
autor
25. okt 2024

@birika ktore teraz myslis?

kavasmliekom
25. okt 2024

@benimnadir koľko máš rokov? A koľko ľudí tam bude?

benimnadir
autor
25. okt 2024

@birika ak myslis tie cervene s dlhym rukávom, maju ich na Fenzy 🙂

benimnadir
autor
25. okt 2024

@kavasmliekom 27, ludi okolo 50-60.

kavasmliekom
25. okt 2024

@benimnadir a doma máš čo? Možno nájdeš niečo v šatníku. Určite by som si nedávala tie posledne bordové, podľa mňa sú pre staršie ženy.

birika
25. okt 2024

@benimnadir dakujem 🙂

benimnadir
autor
25. okt 2024

@kavasmliekom mam dojem ze mam doma same somariny 🤣 mam tri deti, na eleganciu uz moc nemam ani cas ani chut. Pacia sa mi tie saty v linku od nyusiky, premyslam nad nimi. Doma mam len takych dvojo skor na silvestrovsku zabavu

ibrunova
25. okt 2024

Nie sú moc krátke? tie čierne z toho linku?