Ahojte. Chodila som len na disco, takže nemám potuchy, aké šaty sú vhodné na dedinské zábavy. (napr. Katarínska.) Môžete dať nejaké tipy? Neviem či mám hladať “plesové šaty” alebo je to úplne iný štýl. Ďakujem 🙂
normálne slušné šaty 🙂 Také, v akých by si šla aj do roboty. No, nie zase úpletové. Plesové je príliš, rifle sa nehodia.
@btus Len zas neviem dĺžku🙈 Pozerám na nete od včera a nič nemôžem nájsť. Buď sa mi zdajú až moc “extra” že sú proste dlhé moc. Alebo krátke,či majú odhalené ramená a mega velký výstrih (a to mi nepríde moc fajn skrz počasia) alebo zasa vyzerajú obyčajne ako šaty od “čínana” z r. 2007 :D . Ja som proste na vyberanie šiat antitalent. Nikdy som nechodila na žiadne plesy,zábavy ani podobné akcie. Fakt neviem čo sa hodí a nechcem vyzerať ako exot.
Akej farby mate na kulturaku steny? Nech na satach nevidno ked ta o kulturak niekto oprie.
@thirstymonk
@martinmmartin
Normálna otázka a hneď tu musia byť takéto uštipačné odpovede 😃. Idem s partnerom 😉 a nie som pubertiačka, aby som tam pila vodku ešte pred vstupom a čakala čo ma najväčší alfasamec z dediny oprie 😉
Ta zabava od nas tu nieje na tvoj ucet ale na ucet institutu dedinskych zabav. Zivot je tak krajsi...Oblec si to v com sa ty citis najlepsie a chod. Urcite sa tam najdu kusky ktore budu budit bacsi rozruch v miestnej komunite ( v dobrom aj v zlom)
@martinmmartin Náhodou, ja som tam vždy túžila chodiť 😃 Ludia sa tam naozaj bavia a stretnú vela známych. No nemala som štastie na partnerov, ktorých by tieto akcie bavili 😃
Tak ja som bola už na viac takýchto zabav a bývajú tam aj normálne plesové saty alebo aj také normálne. Ja sama by som zvolila asi nejaké co si das na svadbu ako hosť. Ono tie Katarínka zábavy sú brane niekedy ako ples, veľmi záleží na akú zábavu a kde ideš.
záleží aj kto organizuje, aké má podmienky pre hostí...je to uzatvorená spoločnosť?
ak je vstup volný - že príde široká verejnosť tak ver že aj v nohaviciach sa tam stratíš....veľa mládencov tam bude v rifľoch...
čiernymi nohavicami nič nepokazíš. ale ak chceš šaty tak niečo normálne - nie ako na ples...
Autorka, nemala si to označiť "dedinská zábava", tu prítomní chlapci majú o dedinských zábavách zjavne vytvorenú istú predstavu. 🙄
@thirstymonk nie každý chodí na zábavu kvôli sexu vieš:D
@rozkvet1 neviem, nikdy som nebol ani na diskoteke, ani na dedinskej zabave. Radsej sa zabavam doma so zenou 😅
https://sk.pinterest.com/pin/Aat4y55j2Mm2CIbRZf... https://www.michell.sk/saty-17284/ https://allegro.sk/ponuka/elegantne-letne-saty-... niečo takéto. Také slušnejšie šaty na bežné nosenie. Nájdeš aj tu na MK.
@deti95060810 Normálna verejná zábava 🙂 Katarínska je ako príklad, bude ich viac. Tak nech mám nejaké šaty nakúpené 😃
@btus Ďakujem 🙂 sú pekné, no to je to, že mojej postave lichotia skôr priliehavé šaty… a to by sa zasa asi nehofilo :(
@777januska777 Dobre, takže kludne nejaké plesové 🙂 . A čo výstrih? Je to prípustné na takú večernú udalosť? Na svadbu odhalený dekolt asi nie, ale na zábavu by mohol, či? (lebo rôzne šaty čo ma zatial zaujali majú “žial” výstrih alebo odhalené ramená)
nafoť, aké letné pekné priliehavé šaty máš doma - a my ti z nich vyberieme 🙂
@elviku11 No napr. toto je môj štýl a taký strih mi padne, len teda nie až taký extrémne velký rozporok ako je vidno na niektorých. Našla som len rýchlo pre predstavu 🙂 . Len či to nie je moc…
Tak na dedinskú zábavu do kulturáku sa mi to zdá too much. 🙂
Kľudne radšej nejaké letné šaty, čo máš doma alebo koktejlky
@elviku11 Presne to som si myslela, ďakujem😊 Pozriem ešte niečo menej extrémne😃
Nemá ta dedina niekde fotky z týchto zábav? Aby si sa pozrela čo tam majú ženy oblečené.
Presne som išla napísať, pohľadaj fotky alebo ak vieš, že nejaká suseda chodieva popýtaj sa jej. Tie čo si pridala sú extrém aj na svadbu.
Ja som chodievala na také zábavy v šatoch 3/4 dlžky, nie celkom dlhých. Keď sú jednofarebné a kvalitný materiál, aj sa v takých lepšie pohybuje.
@autorka pozrela som na nete nejaké fotky, tak sa inšpiruj, ale podľa mňa môžeš aj taký typ šiat, aký si dávala. Budú mať oblečené podľa mňa hocičo..
@danielllka No ale Dara Rolins tam spieva? Dobre vidím? :D
Plesové iba na ples. Na Katarínsku a inú zábavu sa nosí všetko od rifiel, nohavíc, overalov, sukní, tričiek, blúzok. Takže ak si dáš obyčajné šaty, bude to akurát.
Take co sa lahko vyhrnu, ked bude treba 🤣