Šaty a odreté stehná

neferneferuaton
22. jún 2023

Ahojte. Ako nosite šaty? Ja si ich dám a potom mam stehna tak zodrate, ze mam chut bez hanby ist domov obkrocmo. Neskutočne to boli. Skusala som "krem" ktory je vyrobený priamo na tento problem avsak ak dlhsie kracam tak krem straca ucinnost proste sa chodenim a suchanim stehien vytrie. Skusala som aj také návleky na stehna ale koza presvita cez ne a šuchaju sa o seba aj tak.. uz som zúfalá. Poradte

ljzozv
22. jún 2023

Dávam si tuhý deodorant na miesta , kde sa mi tru stehná o seba

tenerifka
22. jún 2023

@neferneferuaton no co ti poradit? Schudnut a spevnit.....hnusne odo mña, ze? Ale pravdive....

michaela329
22. jún 2023

@tenerifka 45 kilovej sa mi suchali stehna. Sportovkyni, casto je to stavbou tela, tak si tieto múdre rady radšej nechaj. Zena zene toto napíše...

zuzanaete
22. jún 2023

Pouzivala som tuhy deodorant. Fungoval takmer na cely den. Tento rok som si kupila bambusove “kratase” z laskovo a uplna parada, velmi prijemny material na leto.

viestta
22. jún 2023

kup si "bombardaky" pod saty. Najlepsie su hodvabne, ale posluzia aj vikozove (mozu byt z akejkolveky viskozy, nemusia byt bambusove)

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@ljzozv vsak to mi nepomaha

michaela329
22. jún 2023

@neferneferuaton toto vyriesia nohavicky s dlhou "nohavickou". Ja mam bezšvové z Lindexu - tie su aj priedušné a nesuchaju sa hore pri chodzi. Astratex ma peknú ponuku brazílskych s takou sieťovou ochranou stehien - tie su fakt sexy.

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@tenerifka nehnevaj sa ale kde pisem, že mamproblem s vahou?

zuzanaete
22. jún 2023

@michaela329 Presne. Aj ked som bola velmi chuda a travila dost casu sportom, tak sa mi aj tak suchali.

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@michaela329 ....niektore zeny sú take 😉 aj pre take svieti slnko

lenka567899
22. jún 2023

@tenerifka ty si ale inteligentná, to nemá nič spoločne s váhou

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@zuzanaete posles link?

michaela329
22. jún 2023

@zuzanaete je to veru o bokoch, ale aj keby mala 125kil, tak to nikomu nedáva právo pisat tsjeto "rady". Hlavne ked cielene chudnutie je aj tak blbosť.

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@viestta len tomu som sa chcela vyhnut keď je 35 a chcem saty aby som sa neparila v nohaviciach

hsara99
22. jún 2023

@tenerifka mala som 12 rokov, 40kg a bola som reprezentantka v atletike a škreli sa mi stehná 😄 toto ja netuším kto prišiel s takou hlúposťou, že sa to deje len tučným

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@michaela329 cez sietku presvita koza a aj tak sa mi sucha o seba. Mam take stehenne návleky

viestta
22. jún 2023

@neferneferuaton v dobrych letnych "bombardakoch" sa ti chachana nezapari, to sa neboj. Viskoza saje pot, je priedusna a viskozovy saten je aj chladivy

lienka_anulienka
22. jún 2023

@zuzanaete taktiež som si ich kúpila a som spokojná, bambusové, takže sa nepotim, stehna sa nesuchaju ...aj keď zafuka vietor tak nie je niečo vidno co by nemalo ...mne sa dezodorant vôbec neosvedčil ale toto je super. 🙂

michaela329
22. jún 2023

@neferneferuaton s navkekami to nrporovnavaj, tie su fakt o nicom. Skus ten Lindex, ja som kupila 1 a po odskusani ďalšie 4 😁 Teraz nosim takéto tehotenske - tiez dobre.

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@viestta poslala by si nejaky link ak mas odskusand nejake?

tenerifka
22. jún 2023

ok, ospravedlñujem sa, pisala som z vlastnej skusenosti, po 1.porode som mala miernu nadvahu a podobny problem. Nevedela som, ze sa to deje aj stihlym zenam

ljzozv
22. jún 2023

@neferneferuaton tak to ma mrzí.
Ja ráno potriem a fakt vydržím celý deň. Ak zabudnem, tak som nahratá a so šatami som na dlhšie skončila.

maryetta
22. jún 2023

Ja odstrihnem zo starych silonkovych pancuch. Tak nad kolena.

amima
22. jún 2023

Nosím také telové elastické kraťasy pod šaty

neferneferuaton
autor
22. jún 2023

@ljzozv toto u mňa vôbec.dokonca ani ten špeciálny krém nefunguje

saxana000
22. jún 2023

Rexona tuhy podpazusnik nikdy nesklamal..

snehulak77
22. jún 2023

Ja nosím kraťasy bavlnené z decathlonu.

simsalabim
22. jún 2023

@tenerifka nemas pravdu. Je to aj geneticke… moja mama bola vacsinu zivota stihla a od kedy si pamatam, stazovsaa sa aj na to, ze prederie pancuchy medzi stehnami. Pripisovala to zvazovaniu v perinke, “aby nemala krive nohy”. Zdedila dom to po nej aj ja aj sestra 🤷‍♀️

Autorka - mne pomaha tuhy drodorant slebo toto je tiez fajn https://www.angrybeards.sk/busyb/antirub-move-i...