Dobry den, vedeli by ste mi prosim povedat, ako to je dnes so sandalmi na podpätku na ples? Myslim teda otvorenu spicku aj pätu. Mam dlhsie saty, na stehne sa rozdeluju a viac sa mi k nim hodia sandalky nez lodicky. Je to este stale faux pas alebo sa to uz neriesi? Vdaka za Vase rady 🙂
Budes si mysiet vyzliect silonky ak sa budes prezuvat do takychto topanok po prichode alebo zvolit lodicky s uzavretou spickiu ak chces byt teda podla.bontonu spravne ustrohena.
A preco by sa k rozparku nehodili lodicky? 🙂
@viestta Trosku ta poopravim. Silonky nie su faux pas v sandaloch. Nosia sa telovej farby, takmer neviditelne a bez spicky. Ano, aj taketo silonky su na trhu uz dlhe roky.
Podla spolocenskej etikety musia byt prsty schovane. No a budme uprimne, rozne polovnicke, skolske plesy nie su plesy, ale slusnejsie zabavy. Aj muzi by mali trosku inac chodit obleceni, nie traky na koseli a bez saka. Najlepsie smakocinky su nizke tenisky. 🤣🤣🤣
Tie bezspickove vyzeraju otrasne a silonky v sandaloch...
Sandale sa nosia v lete.
Na normalny ples patria lodicky.
Zalezi na type sandalok. Niekedy ani bezspickove pancuchy neschovas, ak sandalky su len z dvoch tenkych remienkov, nad prstami a okolo clenku. Do takych uz len naboso s holymi nohami.
Bezspickove sa daju ako-tak schovat len v sandalkach, ktore maju nad prstami hrubsi pasik, ktory zakryje, kde zacina okraj pancuch.
Ale celkovo patria otvorene sandalky na rozne letne udalosti. Nie na ples.
Ak idete ale na nejaky lokalny ples, tak sa sandalky a bose nohy bez pancuch v nich myslim v pohode vstrebaju. Hlavne nech mas pekne uprave nechty a paty. A ziaden extra vyrazny lak, nech k nim neputas zbytocne vela pozornosti.
Ja teda nie som ziadna modna ikona,ale na ples rozhodne lodicky..
Na ples rozhodne lodičky, žiadne silonky bez neviem čoho. A to je jedno, aký ples.
sandale nie su problem, faux pas su pancuchy v sandaloch