Baby s ktorou značkou topánok ste spokojne? Také čo vydržia aspoň 2-3 sezóny. Môžu byt drahšie, ale nech sa nemusím v tom hanbiť chodiť. Ja milujem značku ecco, sú drahé ale vydržali mi veľmi dlho a vyzerali ako nové. Tak isto ugg mi vydržali jedny čižmy 7 rokov a úplne som ich milovala. Nemám dobre skúsenosti so Steve Madden, už troje topánky sa mi od nich veľmi skoro zničili, doslova po pár obutiach. Birkenstock podľa mňa za tu cenu nestoja. Teraz hľadám topánky na jeseň/zimu niečo ako ma ecco krátke čižmy, no trochu rozmýšľam či sa mi chce dať za ne momentálne 180e, na každodenne nosenie, tak či niečo lacnejšie náhodou neodporucite 😀 ale kľudne mi píšte všetky značky ktoré milujete 🙂
Ja mam geox, gabor, hogl a sportove napr alpine pro
Rieker
Momentalne ma ECCO uz asi piaty rok ale tiez rada nosim Geox, alebo aj z CCC Lasocki mam dva pary uz niekolko rokov
Mam gant dvoje už 3 sezónu a stále ako nové.
Vlastne gant, geox, lasocki, rieker, hogl, tamaris, všetky som už mala 🙂 Rieker sú také ozaj nezničiteľné, ale zase dizajn ako pre starú babku mi príde.
Autorka, tak potom bude problem, ze nosis stale jedny topanky. Tak sa ti znicia pochopitelne rychlo. Kup si viac parov, topanky ti vydrzia viac nosenia, ked ich neobuvas kazdy den.
Rieker,Remonte za mňa top
Mam rieker dvoje. Jedni 7 rok. Druhe 4.rok. spokojnost.
Rieker
Etimee
Lasocki
Geox, Rieker
@guudy určite nemám a nenosím jedny topánky. Ja som povedala len že Steve Madden sa hneď zničili, jedny boli také látkové tenisky, hneď sa odlepila podrážka a dvoje boli šľapky, hneď sa zlomil ten stred na čom to cele drží.
Ja mám viacero čižiem od značky Wojas. Kožené a už ich mám tiež pár rokov. A ešte aj spomenutý Geox.
Inuikii lepšia zimná obuv neexist.. A na riadnu zimu moon boot
Columbia a Geox
Laura Vita
Geox Tamaris, pohodlne, vydrzia. V zime ich stale mazem kremom, taky cisty rastlinny balzam. Akurat Geox podla mna je na uzke chodidla robeny
Birkenstick mam asi 5 rok. Ty si jak moj muz, on tiez vsetko nejak zazracne zoderie.
Ecco
Gabor, Rieker a Geox
Pre mna madden tiez ok , ale topánky striedam ,a vagabondy su tiez fajn , nvm aky štýl nosis
Geox mám x rokov už by som si kúpila aj druhé, ale nic im nie je🙂 Thimberland,
ja mám napríklad aj maddeny a mne držia - ale asi preto že ich nenosím 24/7 ale mám viac párov topánok ktoré striedam ... mám geoxy, mám tamarisy, timberlandy, rieker...