Ahojte babule dnes som sa dozvedela, že ma priateľ prekvapil a v piatok večer odlietame na dovolenku..veľmi vás prosím poraďte mi nejakú dobrú
stránku s peknými plavkami kde by dodanie bolo do piatku, ďakujem krásne 🙏🏻
Pozri obchody kde majú dodanie do 2 prac. dní. Zaplať cez kartu nech majú peniaze hneď, doprava kuriér a prípadne dať po poznámky obchodu požiadavku zaslať tovar ihneď, ak je to možné. Vo štvrtok ich môžeš mať doma. Ale kamenný je obchod je istota aj čo sa týka veľkosti.
@lilope to by v tých kamenných obchodoch museli ešte niečo mať 🙄. Ja som bola pred 2 týždňami zháňať, pretože ideme na dovolenku až v septembri a ja som až teraz zistila, že na starých plavkách mi odišla gumička. A teda, bol obrovský problém čokoľvek kúpiť, sa na mňa pozerali, že či mi šibe, že v auguste plavky kupovať, keď oni už vykladajú svetre 🙄🙈 Horko ťažko som niečo zohnala, resp len spodný diel, vrch mám ešte dáky a budem dúfať, že ten týždeň ešte zvládne 😅
Plavky kúpiš na dovolenke na každom rohu. Ak teda nejdete na nejaké odľahlé miesto. Poprípade pozri v športových obchodoch. Na dodanie by som sa už nespoliehala.
@akvi to je fakt, neviem aká je momentálne teraz ponuka. Takto v strede zimy mi odišli zimné topánky, prišla som do obchodu a tam už tenisky, plátenky, jarné mokasíny a semišové čižmy, takže zohnať si sezónnu obuv uprostred sezóny takmer nemožné🤦♀️ túto ich obchodnú politiku ozaj nechápem.
Answear, ked objednas doobeda, na druhy mas doma.
jedine smer obchod a kúpiť si.