Rýchle dodanie plaviek

22. aug 2023

Ahojte babule dnes som sa dozvedela, že ma priateľ prekvapil a v piatok večer odlietame na dovolenku..veľmi vás prosím poraďte mi nejakú dobrú
stránku s peknými plavkami kde by dodanie bolo do piatku, ďakujem krásne 🙏🏻

3009
22. aug 2023

jedine smer obchod a kúpiť si.

lilope
22. aug 2023

Pozri obchody kde majú dodanie do 2 prac. dní. Zaplať cez kartu nech majú peniaze hneď, doprava kuriér a prípadne dať po poznámky obchodu požiadavku zaslať tovar ihneď, ak je to možné. Vo štvrtok ich môžeš mať doma. Ale kamenný je obchod je istota aj čo sa týka veľkosti.

akvi
22. aug 2023

@lilope to by v tých kamenných obchodoch museli ešte niečo mať 🙄. Ja som bola pred 2 týždňami zháňať, pretože ideme na dovolenku až v septembri a ja som až teraz zistila, že na starých plavkách mi odišla gumička. A teda, bol obrovský problém čokoľvek kúpiť, sa na mňa pozerali, že či mi šibe, že v auguste plavky kupovať, keď oni už vykladajú svetre 🙄🙈 Horko ťažko som niečo zohnala, resp len spodný diel, vrch mám ešte dáky a budem dúfať, že ten týždeň ešte zvládne 😅

januska12323
22. aug 2023

Plavky kúpiš na dovolenke na každom rohu. Ak teda nejdete na nejaké odľahlé miesto. Poprípade pozri v športových obchodoch. Na dodanie by som sa už nespoliehala.

lilope
22. aug 2023

@akvi to je fakt, neviem aká je momentálne teraz ponuka. Takto v strede zimy mi odišli zimné topánky, prišla som do obchodu a tam už tenisky, plátenky, jarné mokasíny a semišové čižmy, takže zohnať si sezónnu obuv uprostred sezóny takmer nemožné🤦‍♀️ túto ich obchodnú politiku ozaj nechápem.

tinkavvv
22. aug 2023

Answear, ked objednas doobeda, na druhy mas doma.

zefyra
22. aug 2023

@akvi Presne tak, ani ja som už nikde nezohnala.