Ahojte dnes sa mi roztrhol môj druhý ruzeninovy náramok a keď sa mi roztrhol prvý som sa pohádala s jedným chlapom. Mám to brat tak že sa mi to znovu stane alebo to bola len blbá zhoda náhod, úprimne neviem či v to mám veriť alebo nie
@kikinder Ruzenin v tom isto nema prsty, ze sa pohadas s chlapom😉 Je to len mineral.
Ked sa chces vyvarovat neprijemnych zazitkov, kup si silnejsiu snurku do toho naramku (kiez by akurat snurka zabranila nestastiam, svet by bol krasny a zivot radostny)
Toto su len hovadiny....rozmachnuty obchodny a ezotericky nezmysel, ludia povedia ze sa sam od seba roztrhol a treba ten kamen poslat spat matke zem ze ho treba zakopat....tomuto netreba verit kedze tieto reci len napomahaju k tomu aby sa stabilnejsie drzal trh s kamenmi....roztrhla sa proste len ta gulicka, ktora pracuje tym ze tvrdne a jed stvrdne dostatocne tak praskne rovnake to je aj na tych sportovych silikonovych ci kaucukovych proste gumenych naramkoch s hodinkami
😂
Hej. Ber to tak. A este dostanes lepru a vybuchne sopka.
takze hovoris, ze nejaky kamen vladne Tvojim zivotom? A ze nemas slobodnu volu?
@kikinder my sa vkuse hadame a to sa mi ziadny naramok netrha, a nijaky ani nemam 😄
@thirstymonk 🤣
Zhoda náhod, aj mne sa roztrhol a s mužom som sa veru nepohádala 😊
ze sa ti znovu stane, ze sa pohadas s chlapom, lebo sa ti roztrhol naramok? 🤷♀️