Ahojte žienky, ako ste spokojné so spomínanými plavkami? Najmä tie nové potlače / modely.
Pred pár rokmi som si kúpila Jungle tuším a bola s riadne sklamaná, potlač vybledla.
@mirka193 sestra minule leto 2 x reklamovala.. z oboch zišla farba po pár kupaniach.. a kvalitou nič moc
Mňa láka najmä potlač Splash ale mám obavu ako by vyzeral materiál po kúpaní prípadne praní.
@mirka193 ja mam viacero od tejto znacky ale len tie jednofarebne, tie si farbu drzia. Plavky su moc fajn vydrzali aj slanu vodu v chorvatsku, a nie jeden aquapark ci kupaliska v lete, mam ich uz par rokov, gumicky drzia nenatahuju sa, aj farby su za mna stale ok, cierna je ciernou, ruzova ruzovou a zelena zelenu 🙂. Vzorovane neviem ako na tom su s vydrzou.
Ja si tieto plavky kupujem roky, dvoje- troje kazde leto, obcas stratim, rozne kombinujem vrchy a spodnu cast, nikdy som nebola nespokojna s kvalitou. Mam ich plavky aj 5 ci viac rokov rokov a nic im nie, nesetrim ich, periem v pracke, zavesim kde pride, necham ich zabudnute vonku aj par dni, kupem sa najviac v mori, tie virivkove teploty to neviem posudit. Mne sa osvedcila tato znacka.
@mirka193 mne zatiaľ ostala farba stále rovnaká...