Reklamácia zošúchanej podrážky

30. dec 2024

Baby mate skusenost? Kupili sme v sportovom obchode zimne topanky, a pozeram, ze uplne sa vychodil spodok podrazky, nosene boli obcas ked bola ozaj zima. Vyreklamuju to? Topanky nie su znosene ani nic, len ta podrazka je z takeho makksieho materialu, prvykrat som mala take. Aj sa na jednom mieste zacina odliepat od topanky, ale nie vela. Vdaka za skusenosti

mamamasama
30. dec 2024

Mali by

anjelicek26
30. dec 2024

Nuz zavisi aky obchod, poznam aj take, co ti budu vraviet, ze si to proste opotrebovala...hlavne ta ich 30 dnova lehota ani topanky, ani reklamacia uznana a mozes si kupit dalsie tak ako tak 🙄 Ja som toto posledne riesila kvoli synovi a dostali sme "az" 20% poukazku na dalsi nakup... vraj si to znicil sam... ze ich mal na sebe 3x vraj im vravi kazdy... no proste...

kacena4
30. dec 2024

ak sa odliepa urcite, ale zosuchane podrasky ani nie, mne vyreklamovali ale teda mala som ich od kupi asi 5 dni a uplne mi odisla pata, ak ich mate dlhsie urcite neuznaju zosuchanu podrazku

muchotrafka298
30. dec 2024

Mozes vyskusat, ale ja predpokladam, ze nie. Nakolko sa jedna o opotrebovanie, nie je to vyrobna vada. Zalezi na cene topanok, ak by si nebola spokojna s posudkom, mozes si dat vyhotovit v statnej skusobni svoj vlastny. Ten moze a nemusi byt v tvoj prospech, zaplatit ho musis tak ci tak. Ak by vysiel v tvoj prospech, predavajuci je Ti povinny vratit nielen peniaze za topanky, ale aj posudok a ostatne s tym suvisiace naklady, napr. postovne.

lentilka
30. dec 2024

Som zvedavá, či vám to uznajú. Ja som raz reklamovala topánky, čo som mala asi do 10x na sebe, prepadli sa mi päty do podrážky. Reklamáciu neuznali, išla som vec riešiť asi 2 mesiace od nákupu /už bolo horúco a toto boli poltopánky, čo som v tom počasí ani nosiť nemohla, takže "znosenie" nebolo reálne/.

nikaeli
30. dec 2024

@lentilka mne sa to stalo na sandálkach, rovná podrážka, nízky podpätok (takmer žiadny), ktorý sa neviem ako 'vrazil' dnu - len som odrazu mala pocit, že mi padá klenba. Nosila som ich do práce, cca 30 minút chôdze, v práci som sa prezúvala. Predavačka sa ma zhrozene opýtala, kde som v nich behala a samozrejme mi to neuznala. Mala som ich niečo vyše mesiaca. Nedalo sa v nich chodiť. Kúpila som nové, také isté, lebo inak boli pohodlné. Brala som ich k moru na večerné promenády. A stalo sa s nimi to isté 🤷🏻‍♀️

prasiatko30
30. dec 2024

Zalezi na obchode a ci su si vedomi, ze nieco nie je v poriadku. Ja som si v lete kupila slapky - “korkače” - mala som ich asi 4x na nohach, u nas ani neprsalo ani nic podobne a po tych 4x bola ta podosva, alebo ako to volat, uplne zlomena a vypadavali kusy z toho. Isla som do obchodu, na stastie doklad o kupe som mala na appke a bez slova zobrali slapky a vratili vsetky peniaze, ani neprotestovali - mam podozrenie, ze som nebola ani prva ani posledna co im ich bola vratit - ale to bol stradivarius - velky retazec, tam z toho az taku velku vedu nerobia

autor
30. dec 2024

@lentilka mne sa stalo toto iste na topankach z ccc ☺️ ale mne to vyreklamovali

lentilka
30. dec 2024

U mňa to bola Protetika. Kožené topánky boli našťastie v zľave, tak to až tak nebolelo, no za plnú cenu by som bola dobre nahnevaná, keďže mne bežne obuv vydrží roky, kupujem kvalitnú v rámci možností a ponuky trhu. Už som tam nikdy nič nekúpila.