Princeznovské svadobné šaty

kanarik97
25. jan 2024

Ahojte dámy,
Hľadám svadobný salón, ktorý ponúka svadobné šaty na predaj alebo požičanie. Ide o to, že sa mi vôbec nepáčia tie nové moderné minimalistické štýly. Chcela by som naozaj princeznovské šaty ( široká sukňa, trblietky od korzetu po celej sukni) proste šaty, ktoré by ste si predstavili na Disney princeznej. Nie také jednoduché, kde je jedna čipka, prázdna sukňa a objem žiadny. Viete, čo myslím? Neviete náhodou o salóne na východe Slovenska, kde by som našla výber z takýchto šiat? Nezaujíma ma, že tie minimalistické majú hodnotu 10 000€ lebo ich navrhol Francesco Luigi... chcem kľudne šaty bez značky, len nech sú princeznovské. 🙂 Ďakujem za všetky rady.

andigab
25. jan 2024

@kanarik97 my Ti tu napíšeme naše osobné názory, skús pogoogliť salóny vo svojom okolí. Každý dobrý salón má široký výber šiat. A určite aj krásne princeznovsky nadýchané, so spodničkami a vlečkou.

gerberocka
25. jan 2024

Skús pozrieť tu 😊
https://www.iriansam.sk/

andigab
25. jan 2024

@gerberocka výborný tip, majú sieť po SK. Mala som šaty síce z lokálneho salónu, ale boli tiež ako pre princeznú. Aj som sa v nich aspoň pár hodín tak cítila 🥰

gerberocka
25. jan 2024

@andigab Aj ja som mala ich model a veru som sa tiež cítila ako princezná 🤗

dixitka
25. jan 2024

Sranda, ja som pred rokom a pol mala skôr problém nájsť minimalistické, lebo všade boli samé princeznovské 😁 ale iná lokalita, takže neporadím, ale držím palce, nech nájdeš tie pravé 🙂

lucia7933
25. jan 2024

ja som minuly rok take presne mala ako popisujes , trblietave krasne, princeznovske s vleckou,...a vyskusalo som celkovo cez 100 siat mozno presla som 10 salonov asi ale 95% siat bola presne ako opisujes minimalisticka, no nic moc pre mna...
tento salon odkial som ja mala saty bol ale z BA salonu, takze ti moc nepomozem

zuzanka.zuzu
25. jan 2024

ak si z východu tak tieto šaty bývajú v poľsku a na ukrajine (kedysi, neviem ako dnes), tam majú tento štýl 😉

maria1678
25. jan 2024

skús pozrieť salón Vitaliya na fb
https://www.google.com/search?q=Salón Vitaliya ...

endzi83
25. jan 2024

svadobné centrum Danka - Dedina Kapišová, určite sa oplatí ísť pozrieť majú aj FB stránku https://www.facebook.com/svadobnecentrumdanka

maryetta
25. jan 2024

@endzi83 ano tie v Kapišovej su krásne šaty. Pripadne aj v Bardejove.

pinkgirl
25. jan 2024

Pozri v Košiciach salon Maggie a Princess

natasa133
14. feb 2024

@lucia7933 ja som z okolia BA viete mi prosím prezdradit odkiaľ ste mala saty? Ďakujem

lucia7933
15. feb 2024

@natasa133 salón Weda 🙂

lucia7933
15. feb 2024

@natasa133 a este druhy salon kde mali velmi krásny výber a celkovo super pristup bol salón Ma Belle, tam boli tiez 1 saty nad ktorymi som velmi uvazovala 🙂 ale vyhrali tie z Wedy

dori92
15. feb 2024

@kanarik97 skús pozrieť salón La Pavona v Trenčíne, majú krásne šaty, vlastná skúsenosť

zuzinjan
15. feb 2024

Ja som mala z Iriansam princeznovske podľa tvojho popisu a mám ich na predaj. Ak by si mala záujem o fotky, napíš správu 🙂

natasa133
16. feb 2024

@zuzinjan áno prosím pošlite fotku 🙂

laura9214
7. okt 2024

Dievčatá ak vám smiem ponúknuť aj tieto moje nádherné princeznovské svadobné šatočky s vlečkou veľkosti S na výšku 175cm.