Ahojte baby, čakajú ma promócie dcéry. Prosím poraďte, potrebujem šaty, letné, na postavu jablko ale teda maxi jablko keďže mám 185cm 🙂 a vekovo som 50+
Typovo niečo takéto ako na fotke ale mám pekné štíhle nohy od kolien dolu a primerané ruky (nie také baculaté). Šaty nenosím ale chcem začať nosiť, promócie budú prvý krok
Pozn: Vlastním stahovacie prádlo.
@pinkgirl dakujem pozriem
potrebujem fakt tip ako sa obliect, lebo vsade davaju ze ake saty pre typ jablko a potom obrazok, kde to jablko mozu schovat akurat tak pod suknu a modelka nie je typ jablko ale ohryzok
Perfektná 😂😂😂 Ohryzok 😂😂😂
😃 😃 😃 Super prirovnanie
Pozri stránku najkrajšia bacuľka...
že ohryzok - perfektný výraz 😀
Škoda že módne značky nefotia tie modely na ženách s bežnými životnými veľkosťami. Ja keď vidím tie modelky čo to na ních visí ako vrece na vešiaku, tak to je strašné... ani to neláka ku kúpe🙄
@macekovam pozriem dakujem, ja potrebujem aj poradit ako sa nejako zakryť aby som nebola polka fotky 😀 uz som aj schudla ale pri 185cm som proste priestorovo vyrazna
@pinkgirl pozrela som Chantal, tam su velkosti do 48 ja som 52 😅
A potrebujem aj nieco na svoju vysku, lebo pri mojej vyske mam aj vo velkosti 52 pas tesne pod prsiami.
Tak si popozeraj strihy ťo asi sa ti páči a daj si šaty ušiť. Pri atypických/nekonfekčných postavách je to asi naj riešenie. A dobrá krajčírka ti bude vedieť aj poradiť čo bude tvojej postave dobre sedieť.
ja mam 185cm a som jablko. nosim 44-46. saty najlepsie vyzeraju Ackove a nesmu byt strihane v pase s dlzkou aspon 100cm. vacsinou kupujem bonprix. alebo si vyber nieco site na slovensku alebo v CR, kde su ochotni predlzit velkost, napr. boldbros.com alebo nejkrasnejsisaty.cz
Som presne typ jablko-ohryzok 😂 veľmi som sa nasmiala. Brucho, boky stehna mam veľké, nohy a ruky chudšie, prsia takmer žiadne 😂 za mňa môžem povedať že na mne veľmi pekne ukážu šaty so zapínaním pri krku, ktoré trošku obtiahnu prsia, ďalej pokračujú ako voľnejšie a pri kolenách sa znova zužujú. Nejde to až tak do priestoru ako Ačkovy strih.
Ak máš v meste Orsay určite chod kuknúť, spoločenské šaty kupujem zväčša tam v prijateľnej cene, moderné, slušne a veľmi pekne 😊
Pre predstavu výška 164 a váha 66kg, no po 2 pôrodoch mi ostalo hlavne brucho 🤦♀️🤷♀️
pozri na pintereste a nejake zasady pro obliekani obeznych zien na youtube
Neskúšala si bonprix? Moja mamina má veľkosť 52 a vie si tam vybrať pekné šaty. 🙂
Bonprix
@kik2022 ten poznam, skusim, len tam je to take ze vzdy prekvapenie co pride, niekedy bomba super a niekedy strasna handra.
neviem odkiaľ si, ale skús "Madam molet Šamorín"
Skús aj móda Prostejov. Dajú sa tam kúpiť krásne elegantné šaty vo väčších veľkostiach.
Mňa by zaujímalo,či sú pri väčšom bruchu vhodné šaty rovného strihu alebo ačkoveho strihu. Nevyzerá potom v ačkovom strihu žena ako tehotná?
Ahoj, pozri obchod a eshop Chantall - majú aj módu pre lepšie stavané postavy.