Viete poradiť tenisky? Pracujem v kuchyni, čiže som veľa na nohách. Mám aj tenisky pre čašníkov, aj Nike AirMax a aj tak ma strašne bolia päty. Viete teda poradiť aké tenisky aby ma už neboleli?
Air max sa mi zdaju dost nepohodlne. Perfektne tenisky su zn. Asics, maju gelovu anatomicku vlozku, a niektore su aj protismykove, musis pozerat vyssiu radu, tam suceny nad 200 eur
@tenerifka Air max preto, lebo majú vyvysenu pätu
Vyskúšaj skechers 👍
@kris_tin257 osobná skúsenosť? Aký model?
Ja mam v praci kozene protismykove Sketchers a su perfektne, ale ako pisem, co sedi jednemu, nemusi druhemu
Jednoznacne Skechers. Kazda predavacka, co stoji na nohach ich nosi. A potom som kupila take za 25 eur na Kanaroch v lekarni, len tu to neviem zohnat. Podobne ako Skechers, vyborne a ortopedicke.
zameraj sa teda na protismykovost a este s pamatovou penou. kedysi som mala take tenisky a to bolo ak na oblaciku sa prechadzat 🙂
Kúp si ortopedické vložky do topánok v zdravotníckych potrebách - tak aby malipodporu klenby. Mne to pomáha už roky - dajú celé chodidlo do správnej polohy a to pomôže zbaviť sa bolesti. a nájdi si videa ako sa dáva tape na päty, je to prvá pomoc pri bolestiach.
Jednoznacne skechersy. Maju aj pracovne verzie s protismykovou podrazkou, vystuzenou spickou.
V praci nachodim 25000 krokov a viac, bez nich by som to nedala.
Potrebujes hlavne, aby boli protismykove. Co sa tyka pohodlnosti, nie kazdemu sadne rovnaky typ. Nemas blizko obchod, kde predavaju pracovne pomocky/oblecenie? A vyskusat.....