Poraďte tenisky pre ženu pracujúcu v kuchyni

22. okt 2024

Viete poradiť tenisky? Pracujem v kuchyni, čiže som veľa na nohách. Mám aj tenisky pre čašníkov, aj Nike AirMax a aj tak ma strašne bolia päty. Viete teda poradiť aké tenisky aby ma už neboleli?

tenerifka
22. okt 2024

Potrebujes hlavne, aby boli protismykove. Co sa tyka pohodlnosti, nie kazdemu sadne rovnaky typ. Nemas blizko obchod, kde predavaju pracovne pomocky/oblecenie? A vyskusat.....

tenerifka
22. okt 2024

Air max sa mi zdaju dost nepohodlne. Perfektne tenisky su zn. Asics, maju gelovu anatomicku vlozku, a niektore su aj protismykove, musis pozerat vyssiu radu, tam suceny nad 200 eur

autor
22. okt 2024

@tenerifka Air max preto, lebo majú vyvysenu pätu

kris_tin257
22. okt 2024

Vyskúšaj skechers 👍

autor
22. okt 2024

@kris_tin257 osobná skúsenosť? Aký model?

kris_tin257
22. okt 2024

Ja mám niečo na tento štýl s pamäťovou penou, v robote som celý deň na nohách (obchod) a v týchto bolo ako v papučiach, kúpila som si 2 modely béžové a čierne a pasovala ku všetkému 😊

tenerifka
22. okt 2024

Ja mam v praci kozene protismykove Sketchers a su perfektne, ale ako pisem, co sedi jednemu, nemusi druhemu

kiki68
22. okt 2024

Jednoznacne Skechers. Kazda predavacka, co stoji na nohach ich nosi. A potom som kupila take za 25 eur na Kanaroch v lekarni, len tu to neviem zohnat. Podobne ako Skechers, vyborne a ortopedicke.

nicollette332
22. okt 2024

zameraj sa teda na protismykovost a este s pamatovou penou. kedysi som mala take tenisky a to bolo ak na oblaciku sa prechadzat 🙂

martinka17
22. okt 2024

Kúp si ortopedické vložky do topánok v zdravotníckych potrebách - tak aby malipodporu klenby. Mne to pomáha už roky - dajú celé chodidlo do správnej polohy a to pomôže zbaviť sa bolesti. a nájdi si videa ako sa dáva tape na päty, je to prvá pomoc pri bolestiach.

amelie2017
24. okt 2024

Jednoznacne skechersy. Maju aj pracovne verzie s protismykovou podrazkou, vystuzenou spickou.
V praci nachodim 25000 krokov a viac, bez nich by som to nedala.