Prosím vás mám veľa takýchto sukni a šortiek, lebo sa mi to veľmi páči, ale vôbec neviem ako to v zime ladiť. Viete poradiť prosím. Tento strih mi robí problém a v tričku mi je zima, keď dám na to sako, tak neviem v akej dĺžke a strihu ho zvoliť
@pluss navrch dávaš už len kabát ? 🙂
Možno trenčok kludne aj kozenkovy pripadne dlhšia hrubšia košeľa a pod to čierny rolak. A možno 50denimove pančuchy/silonky
áno prípadne svetrík len na cestu a ten potom dávam dole hneď keď aj kabát 🙂
@lucia13022023 a ten svetrík, si upravuješ ako prosím? Nejako mi nesedí, keď je len tak spadnutý a široký
Bud mam crop svetre alebo si ho zakasem ako na fotke.
@lucia23529 50denimove asi tazko
@miadi áno takéto som aj ja pozeral, ale ani za svet tam neviem vopchať ten sveter
tak mas zlý sveter, treba kupit obtiahnuty, taky co sa ti zmesti pod skort. A nedavala by som krátky kabat, ale dlhší. Mne osobne v zime vadi holy zadok po ulici, zásadne idem s dlhsim kabátom ak mam krátky odev pod tym.
Do sukne zakasat body s dlhym rukavom, pripadne uzky obtiahnuty svetrik. Ja nosim k tymto sukniam normalne cierne pancusky, k tomu cizmy do polky lytok a navrch predlzenu bundu do polky stehien. V kabatoch mi je zima a nehodia sa mi strihovo.
K takymto extra high rise sukniam gatom sortkam robia take kratke po pupok topi svetre Neni to tam naozaj moc zastrcene maximalne 1cm. Alebo si kup body s dlhym rukavom. Na vrch das kabat alebo svetrokabat a nebude ti zima .
Chod v tej sukni do obchodu a v babinke vyskusas najdes nieco co sa tam da pichnut.
V zime by som k takej sukni volila tenky obtiahnuty rolak
ahoj ja takéto tiež nosím.....termosilonky....a na vrch normálne tielko tričko...pulovrik prípadne....a je to v pohode