Poraďte outfit

1. nov 2024

Prosím vás mám veľa takýchto sukni a šortiek, lebo sa mi to veľmi páči, ale vôbec neviem ako to v zime ladiť. Viete poradiť prosím. Tento strih mi robí problém a v tričku mi je zima, keď dám na to sako, tak neviem v akej dĺžke a strihu ho zvoliť

pluss
1. nov 2024

ahoj ja takéto tiež nosím.....termosilonky....a na vrch normálne tielko tričko...pulovrik prípadne....a je to v pohode

autor
1. nov 2024

@pluss navrch dávaš už len kabát ? 🙂

lucia23529
1. nov 2024

Možno trenčok kludne aj kozenkovy pripadne dlhšia hrubšia košeľa a pod to čierny rolak. A možno 50denimove pančuchy/silonky

pluss
1. nov 2024

áno prípadne svetrík len na cestu a ten potom dávam dole hneď keď aj kabát 🙂

lucia13022023
1. nov 2024

Silonky, termosilonky ale ideálne sú čierne. Na nohy čižmy, pekne vysoké.
Tričko obyčajne a dlhým rukávom, obtiahnuté, kľudne body. Na to buď svetrík a sako, alebo potom na tričko dlhý kabát.
Toto je jeden z outfitov co nosím ja.

autor
1. nov 2024

@lucia13022023 a ten svetrík, si upravuješ ako prosím? Nejako mi nesedí, keď je len tak spadnutý a široký

lucia13022023
1. nov 2024

Bud mam crop svetre alebo si ho zakasem ako na fotke.

marhulka13
1. nov 2024

@lucia23529 50denimove asi tazko

miadi
2. nov 2024

Je kopec moznosti je len na tebe co sa ti paci viac .,

autor
2. nov 2024

@miadi áno takéto som aj ja pozeral, ale ani za svet tam neviem vopchať ten sveter

barborachors
2. nov 2024

tak mas zlý sveter, treba kupit obtiahnuty, taky co sa ti zmesti pod skort. A nedavala by som krátky kabat, ale dlhší. Mne osobne v zime vadi holy zadok po ulici, zásadne idem s dlhsim kabátom ak mam krátky odev pod tym.

hankab
2. nov 2024

Do sukne zakasat body s dlhym rukavom, pripadne uzky obtiahnuty svetrik. Ja nosim k tymto sukniam normalne cierne pancusky, k tomu cizmy do polky lytok a navrch predlzenu bundu do polky stehien. V kabatoch mi je zima a nehodia sa mi strihovo.

miadi
2. nov 2024

K takymto extra high rise sukniam gatom sortkam robia take kratke po pupok topi svetre Neni to tam naozaj moc zastrcene maximalne 1cm. Alebo si kup body s dlhym rukavom. Na vrch das kabat alebo svetrokabat a nebude ti zima .

miadi
2. nov 2024

Chod v tej sukni do obchodu a v babinke vyskusas najdes nieco co sa tam da pichnut.

janci27
3. nov 2024

V zime by som k takej sukni volila tenky obtiahnuty rolak