Ahojte 🙂 potrebovala by som poradiť, a fakt neviem, kde sa obrátiť 😃 ideme s priateľom a s drobcom (10m) na vianočné fotenie, a ani jeden sme nikdy na takom neboli. Ja však absolútne netuším, čo si obliecť. Ja som celkovo skôr chlapčenský typ, ja sa o módu, kabelky, topánky, šminky vôbec nezaujímam.. Dostali sme takéto zadanie ako prikladám :D
Muž povedal, že on si žiadne oblečenie kupovať nebude, má čierne rifle a krémový sveter, tak on si berie to. Ako k nemu zladiť mňa a malého? Ja by som tiež chcela čierne jegínsy a k tomu krémový sveter, ale neviem, či nebudeme "moc rovnaký" . No a malému už vôbec neviem 😃 🤦♀️ a zároveň chcem, aby som aj dobre vyzerala, po pôrode nosím veľkosť 46,48 😭❤️ Ďakujem za rady ❤️❤️
@monikabotosova v pohode, veď aj tí na fotkách sú rovnakí a je to pekné. Čo sa týka veľkosti, možno tá tlmená zelená by to vedela na fotke trocha skorigovať a aby ste ako rodinka ladili, tak synovi namiešať farby teba a tvojho muža. Ja by som osobne u dieťaťa čiernu vynechala a tak dala napríklad zelené nohavice a krémový vrch alebo naopak.