Čauko, viete poradiť nejake fajnove naušnice? Idealne asi strieborne, ale keby boli fest pekne zlate, tak zainvestujem. Ale nie zas 500€ :D
Napichovacie a idealne bez kadejakych jantarov a perál. 🙂 Dikyčko.
@thirstymonk skus to voac priblizit, ze co rada nosi a tak
@thirstymonk ak take jemne , mne sa napr toto paci.. kazda je ina.. ja mam veci z izlato.. som spokojna, maju aj predajne
pozri aj Petru Toth https://www.petratoth.sk/vyhladavanie?form[sear...
ĎAkuejm zatiaľ, idem hľadať 🙂
@sweet20 Napichovacie, niečo jemné, nič obrovske.
Ukázala by som fotky slečne, nemusí vedieť cenu ale nech si sama vyberie.
Sperk vyberaj so zenou.
@januska12323 Žiadna slečna, ale mlada pani :D
@stanulienkat Lenže to potom nebude prekvapenie :( Viem zhruba, aky ma štyl. Idem ešte kuknuť do jej šperkovnice, aby som si pripomenul. Nie je doma teraz
@thirstymonk ked poznas jej styl, tak ok. Ja osobne som na nervy, ked dostanem drahe "prekvapenie", ktore sa mi nepaci. A uz sa mi to stalo viackrat.😁
@thirstymonk Skús Swarovski. Aj online. Majú rôzne druhy napichovačiek.😉
@thirstymonk mna by potesili taketo 🥰
@thirstymonk a odkial si? Lebo petra toth ma akurat stanok s jej vecami v auparku v KE.. ale ma aj na nete
@sweet20 To mam ďaleko veru :D
@tilonka Toto by sa jej nepačilo
@thirstymonk ja by som určite nešla do žiadnej Petry toht ani swarovski, to je bižutéria. Pozri Tous vyfiltruj si kov aký chceš, ak striebro, tak striebro majú pekne šperky a hlavne originálny dizajn, nie to, čo nájdeš všade na kazdom uchu.
Daj nejake fotky, aby sme cca vedeli, aky je jej styl
Odfot tu jej sperkovnicu. Inak ja som robila predavačku šperkov a to co som tam mala za poradenstvo chlapom pred Vianocami to nikdy nezabudnem :D komplet som to musela vyberat ja... snad dobre
@missviolet Kalap dolu. Ani nevieš, koľko radosti si narobila 🙂
@eternity24 Nikdy sme si nepotrpeli na neviem ake drahe a hrube reťaze z čisteho zlata v cene blavackej garzonky. Nie sme cigani. :D
@thirstymonk Nosí aj bižu?Ja mám asi 100 náušníc a okrem kvalitných, mám aj bižu za 5 euro. Swarowski je pre niekoho bižu, ale aj kvalita. Sám si napísal, že nechceš dať za to 100vky😃 Ale myslím, že by si si mal poznať ženu, aké náušnice si je ochotná dať do uší-či to musí byť iba kov a drahý, alebo nosí ako ja, aj lacné a pekné.
@enmery Aj lacne a pekne. Asi nemam na vyber a budem musieť isť normalne šperky pozrieť dajake. Lebo na nete to je o ničom pozerať.
@thirstymonk Tak skús pandoru, swarowski....majú pekné decentné kúsky napichovacie a baby tam ti poradia, keď nechceš vyhodiť 100vky eur.
@thirstymonk nerozumiem. Ja som o žiadnych cigánskych šperkoch nehovorila 😀
@thirstymonk ja mam od tejto baby taketo podobne, ale ine zapinanie, nie napichovacky https://www.sashe.sk/HenrietaMocova/detail/napi...
toto su moje https://www.sashe.sk/HenrietaMocova/detail/perl...
@eternity24 Hej, ja len že cigani - vajdovia, su taki paradni, že na seba daju len kilo zlata a nič ine, my taki nie sme :D
@thirstymonk si trochu vedľa. Ako pozerám môj koment zas a znova, ja som ti nič o kile zlata nepísala.
Mne sa páčia minimalistické, napr. takéto:
@thirstymonk no kazda zena ma rada nieco ine.. niektora motyliky, niektora napichovacie ale dlhe, ina zase take aby jej teraz v zime do salu nezavadzali alebo do vlasov..