Baby poraďte mi nejakú značkovú kabelku vkusnu krásnu na každodenné nosenie, teda väčšiu a cenovo do 350e cca, ale poteší aj za menej. 😊
Rozmýšľala som Dajana Rodriguez, MK nechcem, už mám. Guess nechcem, dosť sa ničia, Joop som mala teraz, chcem niečo iné.
Karl Lagerfeld
Coccinelle v zlave alebo Furla...kvalita drahých kabeliek, len to nie je značka typu Gucci a pod. Neodporúčam Karl Lagerfeld, tam som kedysi robila, mala asi 3 kabelky a všetky boli nekvalitné, nie dobre spracovaná koža, interne sme sa vždy bavili, že 400-500 EUR by sme zato nikdy nedali, veľa chodili aj reklamovať ľudia
Keby chces kupovat Dajanu mozem posunut zlavovy kod 70€..ja mam od nej kabelky este od kedy len na sashe zacinala a za mna super..raz som reklamovala ruksak a vsetko bolo vybavene k mojej spokojnosti..
Ja mám rada Furla 🙂 a príde mi aj kvalitná
Tiež som spokojná s Furlou. Dobre mi slúži aj DKNY. Pokukujem po Coach, Cocinelle, Ralph Lauren.
Za mna kvalitou TOUS ... nie su az take drahe ..mam doma aj Lagerfelda aj Furlu ale kvalitou na TOUS sa vobec nechytaju.
@katicca neboli tie kódy len do konca roka?
Coach
Ak chceš ja mám plátne
@siera_springs strasna kabelka. Dizajnovo ok,ale tak neprakticka,na tych debilnych ostrych zipsoch si vzdy ruku oskriem,kedze nieco z nej vytiahnut je problem. Uz by som si ju nekupila ani keby co,vacsinou mi stoji v skrin8.
Furly su moje najoblubenejsie. Lagerfeld je nekvalitny. Este Pinko a Patrizia Pepe mam velmi rada,ale tam skor mensie.A Coccinelle mi maloktora sadne stylom. Na shopperku,ktora ma nieco vydrzat naozaj Furla u mna top.
@siera_springs su strasne tvrde nic sa mi do nej nezmesti je krasna ale niesom s nou velmi spokojna
Ľúbivé, lubive.sk
Neviem, ja mam kody DR platne do 26.1.2024.
Mám rada väčšie tašky, shopperky, ale chcela by som taký ako schopperka len s priehradkami aj. Alebo taká stredne veľká cross body.
@janulienka85 presne,aj jaju mám a mala som ju 3 x ..urciteby som ju už mechcela
Pozeram že shopperka furla, ma aj priehradky 😊
ja som is uplne nahodou kupila velku VUCH a som celkom spokojna :D a este aj lacna bola, uvidim kolko vydrzi, ale zmenili "rucky" tak hadam sa nerozpadne (predtym som uz mala letnu farebnu od nich, a rozpradla sa, toto by teoreticky mohlo drzat:D)
Predtym som mala desigual vacsiu, ak KL.. a podla mna boli nekvalitne, desigual som zboznovala kvoli tvaru a kapacite, ale ked sa mi uplne rovnako rozpadla tretia, tak som si dalsiu nekupila. Ja po trebujem ale vacsie kabelky na bezne dni, kde sa zmesti A4 format, cize u mna znacka ide casto bokom, ratam s tym, ze nevydrzi 10rokov a podla toho vyberam.
Ja som kupovala MK, pretoze boli pekne, prakticke a neznicitelne, ale uz sa mi ta znacka zunovala. Teraz som si kupila slovenske znacky Dajanu Rodriguez a Lubive a su obe skvele. Lubive sa mi paci este o trochu viac, zda sa mi, ze maju kabelky viac prepracovane do detailov.
Za mna sa oblukom vyhnut Moschino, to bola asi najmenej kvalitna kabelka aku som mala.
inak ak nieco originalne, ja som kedysi kupovala "nase" kabelky zo sashe.. napr.ammyla, ... len uz je to par rokov, tak neviem ako su na tom teraz
@akrobrab ľúbivé mi nepríde že oni vyrábajú, skôr len dovážajú kabelky a na to nacapia svoju značku. Lebo tie kabelky som videla myslím že aj na iných e-shopoch, napríklad e-obuv.
Marc Jacobs Tote bag
Hmm, na stranke tusim pisu, ze dizajn je ich a vyrabaju sa v Taliansku, ale netusim. Nikde inde som ich nevidela, ale ani som nehladala. 🙂
Ja som si naposledy kupila tuto RL, je taka vacsia shopperka, ja tam nahadzem aj plienky detom aj nejaky snack aj nahradne oblecko 😂 vyhovuje mi saffiano uprava koze, lebo je odolnejsia a nie su pri nej oskrene rohy ako pri klasickej, cize taketo na bezne nosenie “kazdodenne” si vyberam saffiano.
Suhlasim s nazorom vyssie, ze ta od marc jacobs je trosku neprakticka, mam Joop podobneho tvaru a davanie/vyberanie veci fakt nic moc 🤷🏼♀️
Ja si inac posledne roky kupujem kabelky cez about you alebo zalando, casto tam je dobra zlava, velky vyber, vela znaciek pokope.
A čo Sashe? Mám kabelku, krásna ručná práca
@milanemila Anoo, keby som teraz nemala obdobie slovenskych, tak by som isto kupovala RL. 👍🙂
Furla, coccinelle, viviene westwood, coach, marc jacobs