Poraďte dámsku vodeodolnú jesennú bundu

suzy2508
12. aug 2024

Ahojte, vyberám jesennú bundu pre seba a páči sa mi štýl softshell búnd značky Schmuddelwedda. Chcem, aby bola bunda funkčná, vydržala nejaký ten dážď a bola elegantnejšia a zároveň nebude problém si k nej dať tenisky. Viete mi odporučiť ešte podobnú značku, ako je Schmuddelwedda?? Nemám problém zobrať aj z druhej ruky. Ďakujem.

lin_a
12. aug 2024

ahoj, stylovo podobne su podla mna bundy Ragwear
(ja mam od nich parku model Monadis, vyslovene na dazdive dni do mesta)

suzy2508
autor
12. aug 2024

@lin_a tú značku som tiež pozerala, nevedela som sa ale dopátrať ku vodnému stĺpcu. Tá Monadis ale píšu, že je zimná, mrkala som na ňu.

lin_a
12. aug 2024

@suzy2508 pardon, tak Monadis Rainy, uvadzaju tam vodny stlpec 4000
https://www.ragwear.com/cz/monadis-rainy/1002

enoula
12. aug 2024

Sijemesrdcem skus pozriet ..

suzy2508
autor
12. aug 2024

Ďakujem vám pekne obom, to je presne na ten štýl, čo by sa mi páčilo. O Šijemesrdcem som ani nepočula, vyzerá to, že má perfektné vlastnosti a aj super vyzerá, presne na takýto štýl by som potrebovala, to schová s ich vodným stlpcom aj Schmuddelweddu.

enoula
12. aug 2024

@suzy2508 decka maju od nich a vydrzi ten softshell fakt veľa.. ale v postate ked pozries hocijaky sportovy obchod, tak parky maju celkom dobre parametre na vodeodolnost a paropriepustnost

suzy2508
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
suzy2508
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petersoldado
14. aug 2024

Dôležitý je takzvaný vodný stĺpec.. Aspoň 5000.. I

kukuk29
14. aug 2024

@suzy2508 skus posriet aj cesku znacku woox tiez maju pekne aj vodny stlpec a paropriepustnost...

suzy2508
autor
14. aug 2024

Kočky, už mám, kúpila som z Šijemesrdcem z bazáru, ďakujem vám veľmi pekne za pomoc. Budem mať do budúcna o niečo zase viac fajn značiek v hľadáčiku.