Poradkyňa v oblasti vizáže a obliekania

cinamood_
13. nov 2024

Ahojte, vedel by mi niekto odporučiť niekoho kto by mi poradil ako sa napr. líčiť a obliekať, ideálne k mojej postave.
Áno viem milión videi a príspevkov. Ja by som si ale kľudne zaplatila aby to niekto navrhol presne pre mňa 🤣 Na koľko mám asi to najhoršie kombo, guľatá hlava bez lícnych kostí a postava jablka :( Tiež by ma zaujímala kombinácie farieb nakoľko som veľmi bledá ale vlasy mám tmavé.
… aj keď som mala 52 kg pri 168 cm vyzerala som ako buchtička 🙂
Viem že v zahraničí je táto profesia bežná, u nás sa neviem dopátrať ku konkrétnej osobe, tak možno niekto poradí. Ďakujem

svetlonos
13. nov 2024

@cinamood_
ahoj, kde v Rakusku zijes? Ja to tiež akurát riešim a zistila som, ze cenovo je to obdobne ako v BA. Poznam jednu pani, ktorá robí poradenstvo ohľadom farieb a štýlu obliekania a druhu, ta sa práve zaoberala líčenim a fotením.

svetlonos
13. nov 2024

@cinamood_
vizazista.sk
nech sa páči 😁

cinamood_
autor
13. nov 2024

@svetlonos Ahoj Tirolsko,
úprimne tu som ani nehľadala.. Mne nesedí ich štýl komunikácie ani nič 😂 možno iné je to vo Viedni a okolí

Ďakujem za tip, pozriem to.

struhanka
13. nov 2024

Štýl Mejkerka Marcela - stylnamieru.sk - na fb

svetlonos
13. nov 2024

@cinamood_
fuuha, ak myslíš aj dialekt tak jasne. Ja som v Burgenland a môžem ti poslať kontakt na tu moju. Možno by mala cestu tam ku tebe. Predsa len je to dovolenková oblasť. Môžem sa jej aj opýtať, či to u nej pripadá do úvahy. Tam vo farebnom a stryhvom poradenstve podľa typu postavy niet veľmi co pokaziť.
Ja mam kamosku vo Voralberg, tvoj typ postavy a miluje nakupovanie = vzdy je super oblečená, aj pekne namaľované. A to ma po 50tke. A nemá problém si obliecť aj mierne roztrhané ryfke do kancelárie, takže žiadna pani v kostýmoch 😁.