Ahojte dievčatá, odkedy sa mi po pôrode vrátila menštruácia, mám ju nenormálne silmú. V noci mi zvykne dozadu ponad dlhnú nočnú vložku opakovane pretiecť až na gaťky, je to veľmi neprijemne. Rozmýšļala som, či by mi v tomto nepomohli menštruačné nohavičky, ktoré sa v poslednej dobe toľko propagujú. Máte s nimi skúsenosti? Majú všetky tie savé vrstvy po celej ploche? Vydržia niektoré celú noc? Prípadne môžem si na celú noc zaviesť tampón, či ten sa musí po niekoľkých hodinách predsa vymeniť? (Vždy som preferovala vložky, takže preto možno primitívna otázka.). Ďakujem za každú radu, už som z toho nešťastná
@sussie1 skus pozriet Sovick nocne (volaju sa tusim Bathory). Sava vrstva je siroka a siaha od predneho lemu nohaviciek az po zadny. Pre istotu si daj pod seba uterak, ked ich budes skusat. Mozes skusit aj tampon. Ak v noci pocitis, ze je plny, pojdes vymenit. Mozno, ak Ti to tvoj stav dovoluje, mozes pozriet aj kalisok. Ja mam po porode padnuty mechur a asi ho nemozem pouzivat ☹️.
@sussie1 ja mám veľmi silnú, používam tampóny už roky a ako istotu si dávam poslednou dobou nohavičky (predtým som si dávala vložku).
Čisto nohavičky mi pretiekli, a to mám najsilnejšie.
Na noc v pohode tampón a nohavičky a spím celú noc. Ak sa náhodou prebudím, automaticky idem vymeniť tampón a spím ďalej.
Vyskúšaj. Nie všetkým tampóny sadnú, ale ak áno, je to na nezaplatenie.
Sovick ma take,nocne,aj na extra silnu menstruaciu,drakula sa volaju,su skvele,savu vrstvu maju od bruska az hore po zadok,este sa mi nestalo,ze by mi pretiekli 😊 ja mam menstruacne len sovick,jedny z dm tie jessa,ale to pouzivam len ako poistku k tamponu,alebo na slabucke dni/spinenie,nejak im neverim
@sussie1 Dcére som kúpil tieto:
@sussie1 perties Bathory 👍👌 savost tuším 7-12 vložiek,ja si ich neviem vynachváliť 👍
Nie je to úplne odpoveď na tvoju otázku, ale tiež mám silnú menštruáciu, a v noci používam tampón + 2 vložky nalepené za sebou. Ak mi tampón pretečie, tým že spávam často kadejako, na chrbte a podobne, tak mi to pretečie zo zadu, a teda musím mať vložku pomalý až po chrbát (prehnane povedané) 😂 Ale aj tak si musím dávať budík uprostred noci a tampón si ísť vymeniť, pretože inak by mi do rána kombinácia nemusela vydržať a už druhý raz čistiť matrac a všetko nechcem, raz stačilo. Odvtedy takto.
Ja mam tiež veľmi silnú MS. Mne na noc.vyhovuju od Perties Lada.alebo Bathory. Nepoužívam popri nich tampóny. Za 2 roky nikdy nepretiekli, konečne sa normálne vyspím počas mojich dní. Nemusím vstávať každé 2 hod. Bez problémov 8 hod spim a nepretecie ani kvapka. Rozhodne odporúčam.
Ties mam silnu menstruaciu po porodoch. Skusala som na noc iba snuggs gatky, savost "tri kvapky", pretiekli, presne ako autorke. Teraz ich davam spolu s tamponom a je to ok. Pouzivam snuggs a luna nohavicky, obe su ok, nevidim v nich rozdiel
v noci mám tampón aj vložku