Popôrodné oblečenie

15. okt 2023

Ahojte, videla som asi kazde video na YT a IG mamicku, ale akurat som z toho zmatena.
Kedze nosievam len tanga a spim naha, nechcem kupovat zbytocnosti, tak sa pytam skusenejsich. Co ste mali na sebe po porode?
V drogerke som videla akurat inkontinencne a menstruacne nohavicky, je v tom vobec nejaky rozdiel? Posledné dni prezivam v muzovych boxerkach, tak rozmyslam, ci by do nich nestacila nejaka velka vlozka?
A co sa nocnej kosele tyka. To naozaj si kvoli tym trom dnom v porodnici musim zaobstarat nocne kosele? Nemozem mat proste oversized tricko alebo nieco co nosim doma?
Dakujem za rady.

viestta
15. okt 2023

Nemusis si zaobstaravat nc. Daju ti erarnu, ked nebudes mat svoju. A nikto z personalu nebude riesit tvoje outfity, zober si co chces

lelelienka
15. okt 2023

Ja som si kupila poporodne nohavicky, nie jednorazove, ale take sietovane - ide o to, aby si sa zo spodu dobre “vetrala”. Nosila som ich este aj doma v sestonedeli. K tomu nosis poporodne vlozky, su vacsie, bez lepky a hlavne bez folie, v nemocnici u nas boli k dispozicii, takze som kupovala len na doma.
Co sa tyka kosele, najlepsia je taka, v ktorej budes vediet kojit, cize idealne s tymi otvaracimi vrchmi, predavaju sa specialne. Tricko si pri kojeni budes nusiet vyzliect, co budes potom cela hola? Nie je to velmi prakticke.

lenuska9999
15. okt 2023

Popôrodné nohavičky jednorazové som si zaobstarala, po každom použití som vyhodila. Držali dobre tie veľké popôrodné vložky. A boli take sieťované , tak dobre vetrali. Čo sa týka nočnej košele - nemusíš si kupovať, môžeš chodiť v čom chces, nikto to nebude riešiť. Ale keď si kúpiš takú košeľu na dojčenie, tak si nebudeš musieť vyhrnat celé tričko keď budeš kojit, ale len rozopnes košeľu na prsníku a môžeš kojit. Apson jednu by som si teda kúpila

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
15. okt 2023

Budes sa po porode cistit, taka dlha silna menstruacia, tak si zaobstaraj par vacsich bavlnenych gatiek alebo tie poporodne

Bude z tebs tiect ako z vola a tangace ti to nepridrzia

Akebo si nakup vela tych sacich podloziek a naha rozcapena bud v porodnici aj doma.. no co myslis, je to hrozna investicia?

A ak chces kojit tak ak nahodou tricko tak s vystrihom nech sa ti lahko priklada

autor
15. okt 2023

Dakujem vam velmi pekne. Nemam sa s kym poradit, velmi ste mi pomohli ❤️ to s kojenim mi napriklad vobec nenapadlo.

juliet86
15. okt 2023

pozri este nevies ci sa podari prirodzene ci cisarskym. cize vysoky pas. existuju sj bavlnene jednorazove a isto je fajn mat nieco co vies otvorit na hrudi. napr aj koselu na gombiky alebo na zips tielko z ktoreho lahko vyberies prso... zupan. rataj s tym ze budes spotena spotena krvava ogrcana oslintana a tak. cize pohodlie pohodlie efektivnost. vela stastia. a teple ponozky ;)

ivangeline
15. okt 2023

Ja som mala saty. ;)