prosim vas tie ponožky co sa nosia po clenok musia byt len znackove? terazco je ta moda mat ich po clenky v teniskach.
Myslis, ze niekto pride a skontroluje Ti, ci mas znackove?
tak ja napr nenosim od cinana .. ani tie lacne shopy kedze sa v nich poti noha .. ale napr z primarku mam rada sportove ... dolezity je material anie znacka ..
Tak moda-nemoda, bez ponoziek v uzavretych topankach je proste dost nehygienicke... akekolvek jednofarebne cisto bavlnene ponozky ti uplne stacia, "znackove" riesit u ponoziek, no pobavila som sa...
doporučujem do tenisiek podkolienky, kľudne aj bez značky.... Je to in..........
Pravdaze, musia byt znackove. Inak ti hrozi trest 2 az 4 roky nepodmienecne. Za pasikave az do 5 rokov.
zabudla som ze v kratasoch samozrejme poznozky v teniskach
..
@sheila121 to neni pre mna nic nove, od malicka mame takeho suseda aj podpatky nosi a uz je to asi bezne vydiet muza v zenskom obleceni
@ivka225 no ale znackove lepsie nie?
Do značkových tenisiek značkové fusakle a samozrejme aj kompletné značkovu ženu, pripadne pána. Keď paráda, tak paráda od hlavy po päty.😆
(ostatným je to aj tak ukradnuté, hlavne aby ti nohy nesmrdeli)
Ja členkové ponožky neznášam nosím normálne do tenisiek aj keď mám kraťasy však je to úplne normalne
Toto ako fakt vazne??? 🙈🙈🙈🙈🙈
@viestta tak. Len som sa zamyslela lebo som videla tuto modu ako nosia mladí.
ze tak dobre by to nevyzeralo keby nemal, nemal znacku na ponozkach
@zirafienka najlepsie pruzkovane a pestrofarebné 😀
Prosím ťa a to sú aké značkové ponožky? Akože na nich budeš mať napísané napríklad PEPCO? 😅
Rozmýšľam, že aká je teraz móda? Šak členkové som nosila pred 20r na základnej ešte.
Teraz sa nosia skôr vysoké ponožky a teda aj v lodickach, alebo sa naopak nosia vyššie členkové tenisky.
Ja nosim v teniskách balerínkové ponožky. To asi príde do módy až neskor 😅
Nie, nemusia.